Izdavanje Kuca Zemun EXTRALUX, 200m2, 3 etaze, kompletno namestena novim luxuznim namestajem i tehnikom, etazno i podno grejanje, videonadzor, profesionalno odrzavanje dvorista i unutar kuce, parking…

Izdavanje Kuca Zemun EXTRALUX

Lokacija: Beograd
Deo grada: Zemun
Mikrolokacija: Retenzije
Kvadratura: 200 m2
Struktura: 5+
Spratnost: PR + 2
Grejanje: EG + podno

Tip objekta: novogradnja

Opis objekta: ETRALUX , namesten, odmah useljiv, depozit

Dodatno:
 klima  ktv  dvoriste  podrum  topla voda  telefon
 internet  interfon  videonadzor  parking  terasa

Dodatni opis:
Luksuzna kuca za izdavanje u Zemunu – Donji grad – Retenzije, 200m², na 3 etaže. novogradnja, kompletno nameštena novim luxuznim namestajem i tehnikom. Od prostorija dnevna soba, kuhinja, trpezarija, 3 spavaće sobe, 1 radna / gym soba, 3 kupatila, vešernica, dve terase, dvorište koje poseduje garnituru za sedenje, etažno i podno grejanje na struju, telefon, KTV, internet, interfon, videonadzor… Redovno profesionalno odrzavanje kuce i dvorista, jedno parking mesto u dvoristu, 5 parking mesta ispred.

Kontakt: 069/500-11-25.
Video snimak mozete pogledati na https://youtu.be/B5hCWQThSlU
Beograd reg.br. 508,
Agencijska provizija 50% od prve kirije,

Retenzije

Retenzija je gradsko naselje u Beogradu, koje se nalazi na teritoriji gradske opštine Zemun.

Lokacija

Retenzija se nalazi u jugoistočnom delu urbanog Zemuna, na granici sa opštinom Novi Beograd. Graniči se sa naseljemima Donji Grad na severu, Zemunski Kej na istoku i Paviljoni na jugu. Naselje je ograničeno Bulevarom Mihajla Pupina (zapad), Bulevarom Nikole Tesle (istok) i ulicama „Prve Pruge“ (sever) i „DŽona Kenedija“ (jug).

Na ovom mestu se u 19. veku Dunav izlivao za vreme velikih vodostaja, ali je to prestalo izgradnjom pruge i nasipa 1881-1882 (te ovo ipak nije razlog za naziv ovog kraja).

Karakteristike

Retenzija zauzima oblast u okviru bloka 9b, jednog od 72 novobeogradska stambena bloka. Usled promena administrativnih granica opština, nekoliko blokova su danas deo opštine Zemun (blokovi 9, 9a, 9b, 11, 11c i blok 50 koji je najseverniji deo Bežanije).

Retenzija je stambeno naselje sa 9.344 stanovnika prema popisu iz 2002. godine (lokalna mesna zajednica Prve pruge). Među ne-stambene objekte spadaju benzinska pumpa, obdanište i hitna pomoć. Naselje se nalazi na samo stotinak metara od desne obale Dunava, a razdvaja ih Zemunski kej.

Naziv

Naselje Retenzija dobilo je ime ’80-tih godina po retenziji (podzemnom rezervoaru za kišnicu), koja se nalazi na području ovog naselja. Glavni projekat retenzije kišnih voda u bloku 9b u Zemunu, Beogradje 1989 izradio Institut za vodoprivredu ‘Jaroslav Černi’.

 

Property Features

  • dvoriste
  • EXTRALUX
  • klima
  • kuca
  • parking
  • podno grejanje
  • podrum
  • terasa
  • topla voda 24h
  • videonadzor

Video