Izdavanje Lokal Zemun Centar, ulica Glavna, 84m2, prazan, sa izlogom, kvalitetna gradnja, adaptibilna po želji i nameni, optimizacija sajtova…

Izdavanje Lokal Zemun Centar

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Centar

Ulica: Glavna

Kvadratura:   84 m2

Struktura:   2.0

Sprat:     PR    od:    1

Grejanje:   TA – struja

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta: izvorno stanje

Namestenost:   prazan

Nacin placanja: mesecno

Dodatno:

odmah useljiv, depozit, klima, ktv, telefon, internet, parking.

 

Dodatni opis:

Izdaje se lokal – poslovni prostor u samom Centru Zemuna, ulica Glavna, 84m2, uknjiženo, uskoro useljivo, ispregradjivano gipsanim zidovima, a moze da funkcioniše kao jedna celina. Sa izlogom i mogucnošću kačenja električnih svetlećih reclama, tende, video nadzor u lokalu. Na samoj Autobuskoj stanici, mogućnost prilasku lokala iz Karamatine ulice. Veoma funkcionalan, spušten plafon na 3m visine. Veoma kvalitetna gradnja sa nosećim zidovima širine 50cm.

Adaptacija po želji i bilo kojoj nameni. Depozit u visini 3 (tri) mesečne kirije.

 

Kontakt: 0695001125

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa zakupac u iznosu od 50% od mesecne cene izdavanja.

 

Zemun

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu. Presednik opštine Zemun je Gordana Pop-Lazić.

 

Centar Zemuna

Donji Grad zauzima centralni deo Zemuna na desnoj obali Dunava. Graniči se sa naseljima Gardoš na severu, Ćukovac i Muhar na severozapadu, Kalvarija na zapadu, Tošin Bunar na jugozapadu, Retenzija na jugu, dok se njegovo pod-naselje, Zemunski kej, nalazi uz samu obalu Dunava. Naselje zauzima površinu između ulica Njegoševe, Trga Branka Radičevića (Muhara), Cetinjske, Senjskog trga, Vrtlarske, 22. oktobra, Karađorđevog trga i Keja oslobođenja.

Property Features

  • kablovska
  • Kanalizacija
  • klima
  • stara gradnja
  • Struja
  • telefon
  • Uknjizen
  • video nadzor
  • Voda