Izdavanje Poslovni prostor Magacin, Zemun, Gornji grad, 290m2, uknjizn, veoma kvalitetna gradnja, teretni lift, prilaz za kamione, alarm, moze na duzi vremenski period, izrada web sajtova

Izdavanje Poslovni prostor Magacin

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Gornji grad

Ulica: Prizrenska

Kvadratura:  290  m2

Sprat:     PSUT     od:    1

Grejanje:  struja

Tip objekta:  stara gradnja

Namestenost:   prazan

Nacin placanja: mesecno

 

Dodatno:

odmah useljiv, depozit, ktv, teretni lift, telefon, internet, parking, uknjizeno.

 

Dodatni opis:

Izdaje se poslovni prostor ili magacin u Zemunu, Gornji grad, ulica Prizrenska, veoma kvalitetna gradnja, sa liftom veoma velike nosivosti (dimenzije lifta 2.6 x 3.6m), kao i sam prostor sto moze da nosi veliki teret, kamionski prilaz, mogucnost pravljenja stepenista koje bi povezivalo ulaz direktno sa ulice. Visina plafona 3.5m i 4.5m, prirodna ventilacija + uradjena ventilacija, mogucnost uredjivanja po sopstvenom izboru, u prostoru postavljen alarm, dva mokra cvora, za svaku vrstu namene, mogucnost izdavanja na duzi vremenski period.

 

Kontakt: +381695001125

Više detalja na www.winnernekretnine.com.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa zakupac u iznosu od 50% od kupoprodajne cene.

 

Gornji Grad

Je gradsko naselje u Beogradu, Srbija, locirano u opštini Zemun.

Gornji Grad se nalazi u severnom delu Zemuna, prostiruci se duž desne obale Dunava. Grubo je ograđeno Ugrinovačkom i Banatskom ulicom, dok su druge ulice Cara Dušana i Pregrevica takođe važne ulice. Gornji grad je izduženo naselje i jedno je od najvećih u Zemunu. Graniči se sa naseljima Gardoš na istoku. Ćukovac i Muhar na jugoistoku. naseljem Sava Kovačević na jugu. Sutjeska i Zemun Bačka na jugozapadu, dok se na zapadu proteže u pravcu Nove Galenike i industrijske zone Goveđi Brod.

Karakteristike

Ime naselja bukvalno znači Gornji Grad, koji se nalazi iznad brda Gardoš i nasuprot je naselju Donji Grad, koje se nalazi u podnožju brda. Po popisu iz 2002, u naselju je živelo 15,819 stanovnika. U naselju se nalazi nekoliko važnih objekata, tri stadiona koja pripadaju FK Teleoptik, FK Zemun i FK Milutinac, „INSA“, fabrika satova kao i fabrika precizne mehanizacije „Teleoptik“. Nalazi se i veliki broj škola, među kojima su Visoka zdravstvena škola, Kriminalističko policijska akademija, Saobraćajno-tehnička škola, Institut za Fiziku, Studentski dom „Zdravko Marinović“, kao i par osnovnih škola. U naselju se još nalazi i škola jahanja, kao i dom za slepe i slabovide. Naselje je jako dobro povezano gradskim prevozom, i kroz njega saobraća autobus na liniji 17 Konjarnik – Zemun (Gornji grad). Na samoj granici naselja na zapadu, izgradjen je Kineski most, drugi beogradski most preko Dunava, koji povezuje Zemun i Borču.

 

Property Features

  • Kanalizacija
  • odmah useljiv
  • parking
  • Spratna
  • stara gradnja
  • Struja
  • telefon
  • useljivo
  • Voda

Video