Izdavanje Poslovni prostor Zemun, 230m2, na dva nivoa, izlaz u dvoriste od 120m2, luxuzno, adaptibilno po zelji, useljiv, uknjizen, u novoizgradjenom objektu, izrada sajtova

Izdavanje Poslovni prostor Zemun

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Gornji grad

Kvadratura:   230  m2

Cena:   10e/m2

Sprat:    PR u dva nivoa

Grejanje:  toplotna pumpa voda-vazduh  (podno grejanje i fan coil dogrevanje i hladjenje)

Tip objekta:  novogradnja,

Opis objekta:  lux

Nacin placanja:  mesecno

 

Dodatno:

ktv, telefon, internet, interfon,  2 sopstvena parking mesta

 

Dodatni opis:

Izdaje se poslovni prostor u okviru stambeno poslovnog objekta u Zemunu koji je ADAPTIBILAN za vise namena. Poslovni prostor se nalazi u prizemlju objekta i sastoji se od dva nivoa u ukupnoj povrsini od 230m2 sa zasebnim ulazom. Donji nivo ima 120m2, dok gornji nivo ima 110 m2. Poslovni prostor poseduje tri mokra cvora, kuhinju, zaseban ulaz kao i sopstveno dvoriste od 120 m2. Mogucnost adaptacije po zelji i potrebama zakupca, izvedene intsalacije za svaku namenu, uradjena zvucna izolacija, panik lampe, hidranti, odmah useljiv, osim ukoliko je potrebno prilagodjavanje prostora posebnoj nameni.

Kvalitetna gradnja, nov, nekoriscen objekat u mirnom delu Zemuna, izuzetna povezanost sa autoputem, Pupinovim mostom, centrom grada. U neposrednoj blizini objekta se nalazi: OS ,,Gornja varos“,  OS Kosta Vujic, Crkva Svete Trojice, hotel ,,Zlatnik“, „City code“, „Vizura“, dva novoizgradjena naselja „Zemunske kapije“ kao i naselje „Gornji grad“,  gradski prevoz (17, 45, 73 81, 81L, 83, 84, 85, 703, 704, 705, 707).

 

Kontakt: 069/500-11-25.

Beograd reg.br. 508,

BEZ Agencijske provizije.

Gornji Grad

Je gradsko naselje u Beogradu, Srbija, locirano u opštini Zemun.

Gornji Grad se nalazi u severnom delu Zemuna, prostiruci se duž desne obale Dunava. Grubo je ograđeno Ugrinovačkom i Banatskom ulicom, dok su druge ulice Cara Dušana i Pregrevica takođe važne ulice. Gornji grad je izduženo naselje i jedno je od najvećih u Zemunu. Graniči se sa naseljima Gardoš na istoku. Ćukovac i Muhar na jugoistoku. naseljem Sava Kovačević na jugu. Sutjeska i Zemun Bačka na jugozapadu, dok se na zapadu proteže u pravcu Nove Galenike i industrijske zone Goveđi Brod.

 

Karakteristike

Ime naselja bukvalno znači Gornji Grad, koji se nalazi iznad brda Gardoš i nasuprot je naselju Donji Grad, koje se nalazi u podnožju brda. Po popisu iz 2002, u naselju je živelo 15,819 stanovnika. U naselju se nalazi nekoliko važnih objekata, tri stadiona koja pripadaju FK Teleoptik, FK Zemun i FK Milutinac, „INSA“, fabrika satova kao i fabrika precizne mehanizacije „Teleoptik“. Nalazi se i veliki broj škola, među kojima su Visoka zdravstvena škola, Kriminalističko policijska akademija, Saobraćajno-tehnička škola, Institut za Fiziku, Studentski dom „Zdravko Marinović“, kao i par osnovnih škola. U naselju se još nalazi i škola jahanja, kao i dom za slepe i slabovide. Naselje je jako dobro povezano gradskim prevozom, i kroz njega saobraća autobus na liniji 17 Konjarnik – Zemun (Gornji grad). Na samoj granici naselja na zapadu, gradi se Kineski most, drugi beogradski most preko Dunava, koji će povezati Zemun i Borču.

Property Features

 • dvoriste
 • grejanje: EG
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • Novogradnja
 • odmah useljiv
 • parking
 • prizemlje
 • Struja
 • telefon
 • Uknjizen