Izdavanje Poslovni prostor Zemun, Centar, 45m2, 1.5, depozit, grejanje na klimu, prazan, PVC stolarija, optimizacija sajtova…

Izdavanje Poslovni prostor Zemun

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Centar

Ulica: Njegoseva

Kvadratura:   45 m2

Struktura:   1.5

Sprat:     PR    od:    1

Grejanje:  KLIMA

Tip objekta:  stara gradnja

Opis objekta: renoviran

Namestenost:   prazan

Nacin placanja: mesecno

Dodatno:

Klima, ktv, telefon, internet, parking, odmah useljiv, depozit.

 

Dodatni opis:

Izdaje se poslovni prostor-lokal u Zemunu, Centar, ulica Njegoseva, 45m2, 1.5, renoviran, PVC stolarija, grejanje na inverter klimu, odmah useljiv, mali racuni, kvalitetna gradnja, prometna ulica, u blizini Zemunskog keja.

 

Kontakt: 0695001125

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 50%,

 

Zemun

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu. Presednik opštine Zemun je Gordana Pop-Lazić.

 

Centar Zemuna

Donji Grad zauzima centralni deo Zemuna na desnoj obali Dunava. Graniči se sa naseljima Gardoš na severu, Ćukovac i Muhar na severozapadu, Kalvarija na zapadu, Tošin Bunar na jugozapadu, Retenzija na jugu, dok se njegovo pod-naselje, Zemunski kej, nalazi uz samu obalu Dunava. Naselje zauzima površinu između ulica Njegoševe, Trga Branka Radičevića (Muhara), Cetinjske, Senjskog trga, Vrtlarske, 22. oktobra, Karađorđevog trga i Keja oslobođenja.

Property Features

  • Kanalizacija
  • klima
  • odmah useljiv
  • parking
  • prizemlje
  • stara gradnja
  • Struja
  • telefon
  • Voda