Izdavanje poslovni prostor Zemun, Centar 445m2, dva nivoa, adaptibilan po potrebama, mogucnost velikih reklama na spoljnim zidovima, MTS optika, SBB kablovska,

Izdavanje poslovni prostor Zemun

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Centar

Ulica: Beogradska

Kvadratura:   445 m2

Sprat:      VPR + PK

Grejanje:  EG

Tip objekta:  stara gradnja

Opis objekta: polu renoviran

Namestenost:   prazan

Nacin placanja:  mesecno

 

Dodatno:

Klima, ktv, internet, odmah useljiv, depozit u visini jedne mesecne kirije.

 

Dodatni opis:

 

Izdaje se poslovni prostor u Zemunu, centar, kod Zemunske pijace, ukupne povrsine 445m2, u dva nivoa, drugi nivo ima blage kosine koje pocinju na 160cm, Useljiv odmah i adaptibilan, moze se prepravljati po svojim potrebama, veoma kvalitetna gradnja, uradjena spoljna izolacija i fasada sa mogucnoscu velikih svetlosnih reklama (struja izvedena) na obe strane fasade, u potkrovlju puno krovnih prozora, pa je samim tim i veoma svetao. Vise kupatila na oba sprata. Trostrano orjentisan.

 

Kontakt: +381695001125

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa zakupac u iznosu od 50% od dogovorene cene mesecnog izdavanja.

 

Zemun

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu. Presednik opštine Zemun je Gordana Pop-Lazić.

 

Centar Zemuna

Donji Grad zauzima centralni deo Zemuna na desnoj obali Dunava. Graniči se sa naseljima Gardoš na severu, Ćukovac i Muhar na severozapadu, Kalvarija na zapadu, Tošin Bunar na jugozapadu, Retenzija na jugu, dok se njegovo pod-naselje, Zemunski kej, nalazi uz samu obalu Dunava. Naselje zauzima površinu između ulica Njegoševe, Trga Branka Radičevića (Muhara), Cetinjske, Senjskog trga, Vrtlarske, 22. oktobra, Karađorđevog trga i Keja oslobođenja.

Property Features

  • kablovska
  • Kanalizacija
  • klima
  • odmah useljiv
  • stara gradnja
  • Struja
  • telefon
  • useljivo
  • Voda