Izdavanje poslovni prostor Zemun, Kalvarija, stan u kuci, kvalitetna novogradnja, uradjena izolacija, PVC stolarija, struja, voda, parking, dvoriste

Izdavanje poslovni prostor Zemun

Lokacija:  Beograd,

Deo grada: Opstina Zemun

Mikrolokacija: Kalvarija

Ulica: Dr. Nedeljka Ercegovca 17

Kvadratura: 55 m2

Struktura:  2.0

Sprat:  Visoko prizemlje   od:   2

Grejanje:  Etažno grejanje na struju +  lokalno/2 radiatora u velikoj prostoriji na struju

Tip objekta:  novogradnja

Opis objekta:  renovirano

Namestenost:  prazan

Nacin placanja:  mesecno

 odmah useljiv,  depozit u visini mesecne kirije

 

Dodatno:

klima, topla voda, telefon, internet, parking

 

Dodatni opis:

Kompletno renoviran i uknjižen, 2.0, stan od 55 m2, u kući, pogodan za razne delatnosti. Uradjena fasada, PVC stolarija, struja, voda.
Sastoji se od ulazne prostorije/prijemnog dela, iz koga se ulazi u 2 sobe, novo kupatilo. Grejanje je etazno na struju (sopstveni kotao na struju sa mogucnoscu programiranja), 2 parking mesta ispred kuce i veliko dvorište (prednji vrt) koje koristi samo ovaj stan. Nalazi se u tihom kraju, u  glavnoj ulici Kalvarije.

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 50%,

 

Kalvarija

Je gradsko naselje u Beogradu, Srbija, locirano u opštini Zemun. Kalvarija se nalazi jugozapadno od centra Zemuna.

Graniči se sa naseljem Sava Kovačević na severu, naseljem Železnička Kolonija na zapadu, naseljem Bežanijska kosa na jugu, dok se na istoku i jugoistoku graniči sa ulicom Tošin bunar.

Kalvarija se nalazi na lesnom bregu iznad ulice Tošin bunar i proteže se do Zlatiborske ulice. U novije vreme ovaj naziv se greškom koristi i za daleko novije naselje Marija Bursać, koje se prostire od parne strane Zlatiborske ulice sve do ulice Sime Šolaja. Nadmorska visina je 116m.

Karakteristike

Kalvarija je jedno od tri brda na kojima je razvijen Zemun. Druga dva su Ćukovac, do kojeg se Kalvarija prostire na severoistoku, i Gardoš, koji se nalazi na desnoj obali Dunava.

Naselje je zvanično nazvano „Marija Bursać“, po jugoslovenskoj partizanki i ratnom heroju. To je takođe i naziv glavne ulice u naselju kao i ime lokalne mesne zajednice, opštinske pod-administrativne jedinice koja pokriva Kalvariju i koja prema popisu iz 2002. ima 11.002 stanovnika. Okolna naselja su takođe nazvana u spomen partizanima, po Savi Kovačeviću (naselje Sava Kovačević), kao i po bitkama, odnosno bitka na Sutjesci (naselje Sutjeska). Izdavanje poslovni prostor

Jelovac park na Kalvariji

Jelovac je park i pod-naselje u naselju Kalvarija. Sredinom 1980-ih gradske vlasti su odlučile da ovo područje ostane urbanizovano. 2007. godine bilo je pokušaja da se na ovom području izgrade stambene zgrade, ali je nakon protesta lokalnog stanovništva ta akcija obustavljena i započeto je sa renoviranjem parka. Renoviranje parka započelo je u septembru 2007. a završeno je u aprilu 2008. Otvorena su nova dečja igrališta sa gumenim podovima, tereni za odbojku, fudbal i košarku, kao i pešačka staza. Nova trava zasađena je na površini od 6.500 m² i broj stabla u parku je porastao sa 254 na preko 400.

Naziv parka i naselja potiče od porodice Jelovac koja je nekad živela u Zemunu. Dva brata Jelovac su bili vlasnici ciglane, koja je kasnije konfiskovana od strane komunističke vlasti nakon Drugog svetskog rata. Osim industrijskog objekta, porodica Jelovac je takođe posedovala i zemljište na čijem mestu je kasnije izgrađen park. Izdavanje poslovni prostor

Property Features

  • Etazno grejanje
  • klima
  • Novogradnja
  • parking
  • useljivo