Izdavanje Stan Altina Zemun, kompletno namesten stan u novogradnji, parking ispred zgrade, grejanje na sopstveni kotao na struju…

Izdavanje Stan Altina Zemun

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Altina

Ulica: Taska Nacica

Kvadratura:  45  m2

Struktura:    1.5

Sprat:   PR  od:   3

Grejanje:  EG

Tip objekta: novogradnja

Opis objekta: namesten, useljiv za mesec dana

 

Dodatno:

klima, ktv, telefon, internet, interfon, terasa

 

Dodatni opis:

Dvostrano orjentisan, funkcionalan, veoma svetao, pvc prozori sa roletnama i rolokomarnicima, namesten kao sa slika, mesecne komunalije veoma male, parking isped i iza zgrade, kvalitetna gradnja, u blizini stana vrtic, osnovna skola, trgovinske radnje, gradski prevoz ( 81L, 81, 707).

 

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%,

Kontakt: 061/650-14-77.

 

Naselje Altina

Altina je prigradsko naselje u Beogradu, koje se nalazi u opštini Zemun. Altina se nalazi u severozapadnom delu uže teritorije Beograda, 11km od centra grada. Graniči se sa naseljima Nova Galenika na severu, Zemun Bačka na istoku, Vojni Put i Plavi Horizonti na jugu, dok se na zapadu proteže u pravcu Zemun Polja. Severna i istočna granica Altine obeležena je oštrim lakat krivinama auto-puta Beograd-Novi Sad i Dobanovačkog puta, zajedno sa Ugrinovačkim i Pazovačkim putem koji prolaze kroz samo naselje, izrada web sajtova.

Karakteristike

Formiranje naselja započeto je ranih devedesetih godina prošlog veka. Samo naselje je na blagom uzvišenju sremske ravnice. Reč „Altina“ u prevodu znači „zlatan turski novac“. U doba Rimljana, na području današnje Altine, bila je „poštanska“ stanica između Sirmijuma i Singidunuma, o čemu svedoče brojni zapisi.

Nakon 2000, započeto je urbanističko uređivanje naselja, asfaltirane su ulice i kroz naselje su puštene dve linije gradskog prevoza, 81 i 81l, koje saobraćaju do Novog Beograda (Pohorska) i linija 707, koja saobraća novom trasom do Zelenog venca. Jedna od karakteristika naselja je da ulice nose nazive po našim i inostranim znamenitim ličnostima, kao što su: Vladika Nikolaj Velimirović, Migel de Servantes, Džesi Ovens, Pavle Vujisić, Mija Aleksić, Danilo Bata Stojković, Ernest Hemingvej, Abebe Bikila…

Novoizgrađena Osnovna škola „Sava Šumanović“ počela je sa radom školske godine 2009/2010, a u izgradnji su i Dom zdravlja i crkva sv. đakona Avakuma. Predviđeno je da narednih godina Altina dobije i železničku stanicu, koja će se koristiti za usluge gradske železnice BG Voz.

 

Property Features

  • Etazno grejanje
  • interfon
  • kablovska
  • klima
  • Novogradnja
  • parking
  • prizemlje
  • terasa

Video