Izdavanje Stan/Apartman Lux, Zemun, Gornji grad, Slavonska, 65m2, 2.5, namesteno, odmah useljivo, internet, kablovska, optimizacija sajtova…

Izdavanje Stan/Apartman Lux

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Gornji grad

Ulica: Slavonska

Kvadratura:   65 m2

Struktura:   2.5

Sprat:   2     od:  2

Grejanje:  Fenkoil (podno i zidno)

Tip objekta:  novogradnja

Opis objekta: lux

Namestenost:  namesten

Nacin placanja: mesecno

 

Dodatno:

klima, ktv, telefon, internet, parking , terasa, odmah useljev, depozit.

 

Dodatni opis:

Kvalitetna novogradnja, extralux, zvucna izolacija. Zgrada ultra modernog tipa sa video nadzorom i senzorom za dim. Prikazana cena je sa svim troskovima (grejanje/hladjenje, struja, kablovska i internet). U mirnom delu Zemuna, izuzetna povezanost sa autoputem, Pupinovim mostom, centrom grada. U neposrednoj blizini objekta se nalazi: spa and wellness, bazen,  OS ,,Gornja varos“,  OS Kosta Vujic, Crkva Svete Trojice, „City code“, sportskorekreativni centar „Vizura“, dva novoizgradjena naselja „Zemunske kapije“ kao i naselje „Gornji grad“,  gradski prevoz (17, 45, 73 81, 81L, 83, 84, 85, 703, 704, 705, 707).

 

Kontakt: 0695001125

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 50% od prve kirije.

 

Novi Grad

Je prigradsko naselje u Beogradu, Srbija, locirano u opštini Zemun.

Novi Grad se nalazi u centralno-zapadnom delu Zemuna. Prostire se duž početne deonice auto-puta Beograd – Novi Sad, od pruge Beograd – Novi Sad na jugu gde se graniči sa naseljem Kolonija Zmaj, do Ugrinovačke ulice na severu, gde se graniči sa naseljem Zemun Bačka. Na istoku se graniči sa naseljima Železnička Kolonija i Sutjeska (Zemun), dok se na zapadu proteže ka naseljima Altina i Plavi Horizonti. Sve dok se ova dva naselja nisu razvila, Novi Grad je bio krajnje naseljeni deo Beograda u tom pravcu. Naselje Novi Grad obuhvata i dva manja pod-naselja, Vojni Put I i Vojni Put II.

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu.

Property Features

  • kablovska
  • Kanalizacija
  • Novogradnja
  • odmah useljiv
  • parking
  • Struja
  • telefon
  • uknjizeno
  • Voda