Izdavanje Stan Blok 11C, Novi Beograd, stara gradnja, dvosoban, namesten, odmah useljiv, uknjizen, izrada web sajtova

Izdavanje Stan Blok 11C

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Novi Beograd

Mikrolokacija: Blok 11C

Ulica: Gramsijeva

Kvadratura:  66  m2

Struktura:   2.0

Sprat:   2     od:    5

Grejanje:  CG

Tip objekta:  stara gradnja

Opis objekta: izvorno stanje

Namestenost: namesten

Nacin placanja:  mesecno

Dodatno:

klima, ktv, lift, telefon, interfon, parking, terasa, odmah useljiv, depozit

 

Dodatni opis:

Izdaje se namesten dvosoban stan na Novom Beogradu, Blok 11C, ulica Gramsijeva, namesten, odmah useljiv, stan se izdaje kao sto je prikazan na slikama, vlasnik nije  mogucnosti da izbacuje stvari, od prostorija stan ima spavacu sobu, dnevnu sobu sa izlazom na terasu, trpezarijiski deo, kuhinja, kupatilo, gostinski toalet, ulazni hodnik. Od troskova ifostan koji je 10.000 rsd i odrzavanje zgrade 620 rsd, kablovska ima i uracunata je u cenu od 350e, ako je potreban internet moze se uvesti na svoje ime.

 

Kontakt: 0695001125

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 50% od prve kirije.

 

Položaj

Blok 11c je smešten u nizu sa blokovima 11a i 11b, okružen Bulevarom Mihajla Pupina, Bulevarom Nikole Tesle, Ulicom Aleksinačkih rudara i Bulevarom Maršala Tolbuhina (ranije Goce Delčeva). Ostali blokovi koji ga neposredno okružuju su blokovi 10, 9a i 2. U sastavu je Mesne zajednice Ikarus. Blok je bogat zelenilom, stazama za šetnju, a neposredno se naslanja na Zemunski kej i šetalište pored Dunava.

Građevine

Izgrađeni stambeni objekti datiraju iz 70−tih godina — to su višespratne stambene zgrade i soliteri. Osim bloka zgrada novijeg datuma sa belom fasadnom ciglom. U okviru okolnog prostora ulaze brojna parking mesta koja su na raspolaganju stanarima. Blok je bogat zelenilom. U zoni bloka postoji park sa igralištem, košarkaški i fudbalski teren u sklopu osnovne škole, kao i uređeno dečje igralište u severo−istočnom delu bloka.

Znamenitosti

U bloku 11c postoji vrtić−jaslice „Suncokret”, kao i Osnovna škola „Kralj Aleksandar I”, jedna od najstarijih osnovnih škola u Beogradu. Pod imenom „Terazijska osnovna škola”, osnovana je 1844. godine i nalazila se u Dečanskoj ulici. Kada je na mestu stare škole 1930. godine sagrađena nova zgrada, škola dobija naziv Državna škola „Kralj Aleksandar I”, a 1935. godine postaje „Ogledna narodna škola”. Posle oslobođenja zemlje dobija ime Osnovna škola broj IV, a od 1954. godine postaje Osnovna škola „Žarko Zrenjanin”. 1968. godine seli se na Novi Beograd. Septembra 2004. godine školi je vraćen naziv Osnovna škola „Kralj Aleksandar I”. U svojoj dugoj istoriji, škola je promenila dve opštine, tri zgrade i pet naziva.

Najpoznatija građevina u bloku je svakako „Stari Merkator”, po kojoj je i ceo kraj dobio ime. Davnih 60−tih i 70−tih bio je novi Tržni centar, pun različitih sadržaja — tu su prodavnice, uslužne delatnosti, banke, pošta, pijaca, pekare, kafići… Pored zgrada tu je pozorište „Pinokio” i hotel „Tulip Inn”.

Okolina

Najbliže bloku 11c su Srednja turistička škola je u Bloku 2, Grafička i 9. beogradska gimnazija u Bloku 5, kao i Alfa BK Univerzitet u bloku 11b. Stanovnicima bloka je lako dostupan i Dom zdravlja „Novi Beograd” u bloku 9a, gde se nalazi i dežurna apoteka, kao i Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Dr Vukan Čupić” (blok 7a).

Naselje je poznato i po tzv. „ulici gladi”, to je deo Bulevara maršala Tolbuhina, u kojoj veliki broj restorana brze hrane radi non stop, i koji već godinama uslužuju ljude nakon noćnih izlazaka.

U neposrednoj blizini se nalazi Zemunski kej i Park Ušće, sa stazama za šetnju, biciklističkim i rekreativnim stazama za trčanje.

Saobraćaj

Blok 11c je autobuskim linijama povezan sa centrom grada i ostalim gradskim područjima. Bulevarom Mihajla Pupina prolaze autobusi na linijama 16, 65, 72, 75, 77, 78, 83. Bulevarom Nikole Tesle prolaze linije 15, 84, 704 i 707.

 

Property Features

 • Centralno grejanje
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • odmah useljiv
 • parking
 • stara gradnja
 • Struja
 • telefon
 • terasa
 • uknjizeno
 • Voda