Izdavanje Stan Blok 45, Novi Beograd, Jurija Gagarina, 55m2, 3.0, kompletno renoviran, odmah useljiv, polunamesten, depozit, parking, CG, optimizacija sajtova…

Izdavanje Stan Blok 45

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Novi beograd

Mikrolokacija: Blok 45

Ulica: Jurija Gagarina

Kvadratura:   55 m2

Struktura:   2.5

Sprat:     pr    od:   11

Grejanje:  CG

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta: renoviran

Namestenost:  polunamesten

Nacin placanja: mesecno

Dodatno:

Klima, ktv, lift, internet, interfon, parking , odmah useljiv,  depozit

 

Dodatni opis:

Izdaje se stan na Novom Beogradu, Blok 45, ulica Jurija Gagarina, 55m2, 3.0, u prizemlju od 11 spratova. Stan je kompletno renoviran, radjena tehnika po zidovima, spusteni plafon i ukrasna dekoracija od gipsa, ostalo jos par sitnica koje ce biti zavrsene. Stan se izdaje polunamesten kao sa slika, a po potrebi moze se visak stvari izneti. U blizini stana park za decu, Savsko setaliste, pijaca, posta, maxi, idea, trzni centar Enjub, gradski prevoz (3, 7, 9, 11, 45, 68N, 73, 94, 95,  604, 605, 610, E1, E6).

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%.

 

Novi Beograd

Novi Beograd je gradsko naselje, sedište opštine Novi Beograd (i jedino naselje u toj opštini) u Gradu Beogradu. Nalazi se na severnoj obali reke Save i zauzima površinu od 4.074 hektara. Prema popisu iz 2002. bilo je 217.773 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 224.424 stanovnika).

Opština Novi Beograd je jedna od 17 beogradskih opština. Naselje Novi Beograd je izgrađeno nakon Drugog svetskog rata i razvilo se u moderan velegrad.

Novi Beograd se nalazi na levoj obali Save. Administrativno, njegov severoistočni deo počinje na desnoj strani Dunava, malo pre ušća Save u Dunav. Nalazi se severozapadno od „starog“ Beograda, sa kojim je spojen putem 6 mostova (Brankov most, Gazela, Stari savski most, Stari, Novi železnički most i Most na Adi). Evropski put E-75 prolazi kroz središte Novog Beograda.

Opština Novi Beograd zauzima površinu od 40,74 km². Glavna fizička osobina Novog Beograda je njegov ravan teren, što predstavlja veliki kontrast starom delu Beograda, koji je izgrađen na 32 brda. Osim Bežanije, svog zapadnog dela, Novi Beograd je izgrađen na površini koja je u osnovi bila močvara kada je 1948. godine otpočela izgradnja novog grada. Godinama je na Novi Beograd donošen pesak sa dunavskog Malog ratnog ostrva, sve dok od njega nije preostao mali uski pošumljeni pojas zemlje koji postoji i danas.

Ostale geografske odlike Novog Beograda su poluostrvo Mala Ciganlija i ostrvo Ada Međica, oba na Savi i zaliv Zimovnik, koji okružuje Malu Ciganliju, u kom se nalaze objekti brodogradilišta Beograd. Lesne zaravni Bežanijske Kose se nalaze u zapadnom delu opštine, dok u južnom delu protiče kanal Galovica koji se uliva u Savu.

Od svih beogradskih gradskih opština, Novi Beograd ima najviše zelenih površina, ukupno 3,47 km² ili 8,5 % svoje površine. Najveći površina parkova otpada na park Ušće. Na Novom Beogradu je 2008. godine otvoren Park Republika Srpska.

Property Features

 • Centralno grejanje
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • odmah useljiv
 • parking
 • stara gradnja
 • Struja
 • uknjizeno
 • useljivo
 • Voda