Izdavanje Stan extralux Zemun, 50m2, 2.0, namesten, odmah useljiv, sve novo, u mirnom delu Zemuna, zvucna izolacija, u blizini spa and wellness i bazen, optimizacija sajtova…

Izdavanje Stan extralux Zemun

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Gornji grad

Kvadratura:   50 m2

Struktura:   2.0

Sprat:      2       od:    2

 

Grejanje:  Fenkoil (podno i zidno)

Tip objekta:  novogradnja

Opis objekta: lux

Namestenost:   namesten

Nacin placanja: mesecno

 

Dodatno:

klima, ktv, telefon, internet, parking, odmah useljiv, depozit

 

Dodatni opis:

Kvalitetna gradnja, nov, extralux, neuseljavan stan, zvucna izolacija. Izdaje se kompletno namesten i cena od 500 e/mesec je sa svim troskovima (grejanje, hladjenje, internet, kablovska, struja, bez dodatnih troskova). Zgrada ultra modernog tipa sa video nadzorom i senzorom za dim. U mirnom delu Zemuna, izuzetna povezanost sa autoputem, Pupinovim mostom, centrom grada. U neposrednoj blizini objekta se nalazi: spa and wellness, bazen,  OS ,,Gornja varos“,  OS Kosta Vujic, Crkva Svete Trojice, „City code“, sportskorekreativni centar „Vizura“, dva novoizgradjena naselja „Zemunske kapije“ kao i naselje „Gornji grad“,  gradski prevoz (17, 45, 73 81, 81L, 83, 84, 85, 703, 704, 705, 707).

 

Kontakt: 069/500-11-25

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija je 50% od prve kirije i jednokratno se placa.

 

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu.

Property Features

  • interfon
  • kablovska
  • Kanalizacija
  • klima
  • lux
  • Novogradnja
  • odmah useljiv
  • parking

Video