Izdavanje Stan Zemun Novi Grad, stan u kuci, 85m2, trosoban, renoviran, namesten, odmah useljiv, terasa, parking, izrada web sajtova

Izdavanje Stan Zemun Novi Grad

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Novi Grad

Ulica: Timočka

Kvadratura:    85m2

Struktura:   3.0

Sprat:     1   od:    2

Grejanje:   inverter klima + struja

Tip objekta:  stara gradnja

Opis objekta: renoviran

Namestenost: namesten

Nacin placanja: mesecno, odmah useljiv, depozit u visini jedne mesecne kirije.

 

Dodatno:

inverter klima, ktv, telefon, internet, interfon, parking, dve terase.

 

Dodatni opis:

Izdaje se stan u kuci u Zemunu, Gornji grad, ulica Timočka, kompletno renoviran, namesten novim ne korišćenim stvarima. U toku su radovi terasa i spoljne izolacije, dvorista koje ce moci stanari da koriste. Veoma kvalitetna gradnja, trostrano orjentisan, svetao, grejanje na inverter klimu i na struju. Ispred kuce na trotoaru u ulici parking za automobile. Internet ima u kuci i moze se koristiti bez nadoknade, kablovska televizija ide na ime zakupca. U stanu trenutno nema masina za pranje vesa, ako je potrebno zakupodavci mogu obezbediti. U blizini stana vrtic, osnovna skola, trgovinske radnje, autoput, gradski prevoz (15, 15N, 45, 78, 612, 709).

 

Kontakt: 0695001125

Agencijsku proviziju placa zakupac u iznosu od 50% od mesecne cene izdavanja.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

 

Lokacija

Novi grad se nalazi u centralno-zapadnom delu Zemuna. Prostire se duž početne deonice auto-puta Beograd – Novi Sad, od pruge Beograd – Novi Sad na jugu gde se graniči sa naseljem Kolonija Zmaj, do Ugrinovačke ulice na severu, gde se graniči sa naseljem Zemun Bačka. Kroz naselje saobraćaju linije 15 (Zeleni Venac – Zemun Novi grad), 45 (Novi Beograd Blok 44 – Zemun Novi Grad), 78 (Banjica 2 – Zemun Novi grad), 709 (Plavi Horizonti – Zemun Novi grad) i 15N (Trg Republike – Zemun Novi grad). Na istoku se graniči sa naseljima Železnička Kolonija i Sutjeska (Zemun), dok se na zapadu proteže ka naseljima Altina i Plavi Horizonti. Sve dok se ova dva naselja nisu razvila, Novi grad je bio krajnje naseljeni deo Beograda u tom pravcu.

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

 

Property Features

 • dvoriste
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • odmah useljiv
 • parking
 • Renovirano
 • stara gradnja
 • Struja
 • terasa
 • Voda