Izdavanje trosoban Stan Zemun, Donji grad, 76m2, polunamesten, drugi sprat, klima, interfon, depozit, optimizacija sajtova…

Izdavanje trosoban Stan Zemun

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Donji grad

Ulica: Radoja Dakica

Kvadratura:  76  m2

Struktura:   3.0

Sprat:        2      od:    2

Grejanje:  etazno

Tip objekta:  novogradnja

Opis objekta: izvorno stanje

Namestenost:   polunamesten

Nacin placanja: mesecno

 

Dodatno:

Klima, ktv, odmah useljiv, depozit, bez kucnih ljubimaca, internet, interfon, javni parking, terasa

 

Dodatni opis:

Izdaje se trosoban polunamesten Stan u Zemunu, Donji grad, ulica Radoja Dakica, u cenu od 450e/mesec uknjuceno je info stan, grejanje i odrzavanje zgrade. Zakupac placa struju, internet i kablovsku. Od namestaja kuhinja kompletno namestena, kupatilo sa ves masnom i zicom za susenje vesa, ugradni ormani u spavacim sobama, kao na slikama i snimku sto je prikazano. U blizini stana park za decu, vrtic, osnovna skola, trgovinske radnje, Lidl, gradski prevoz (15, 15N, 18, 45, 78, 81, 81L, 83, 85)

 

Kontakt: 0695001125

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 50% od mesecnog zakupa.

 

Zemun

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu. Presednik opštine Zemun je Gordana Pop-Lazić.

 

Centar Zemuna

Donji Grad zauzima centralni deo Zemuna na desnoj obali Dunava. Graniči se sa naseljima Gardoš na severu, Ćukovac i Muhar na severozapadu, Kalvarija na zapadu, Tošin Bunar na jugozapadu, Retenzija na jugu, dok se njegovo pod-naselje, Zemunski kej, nalazi uz samu obalu Dunava. Naselje zauzima površinu između ulica Njegoševe, Trga Branka Radičevića (Muhara), Cetinjske, Senjskog trga, Vrtlarske, 22. oktobra, Karađorđevog trga i Keja oslobođenja.

Property Features

  • Etazno grejanje
  • interfon
  • kablovska
  • Kanalizacija
  • klima
  • Novogradnja
  • odmah useljiv
  • Struja
  • terasa
  • Voda

Video