Prodaje se stan u Novogradnja, Nova Pazova, Centar, 47m2, dvosoban, kvalitetna zgrada, u zgradi se nalazi spa centar, video nadzor u i oko zgrade, nocni cuvar. U stanu je hrastov parket, keramika I klase, drvena vrata, pvc stolarija.

Novogradnja Stan Nova Pazova

Lokacija: Beograd

Deo grada: Nova Pazova

Mikrolokacija: Centar

Ulica: Kralja Petra Karadjordjevica

Kvadratura:     47   m2

Struktura: 2.0

Sprat:    1    od:   5

Grejanje: GAS

Tip objekta: novogradnja

Opis objekta: uknjizen, odmah useljiv

 

Dodatno:

ktv,  lift,  telefon, internet, interfon, terasa.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan Novogradnja, Nova Pazova, Centar, 47m2, dvosoban, kvalitetna zgrada, u zgradi se nalazi spa centar, video nadzor u i oko zgrade, nocni cuvar. U stanu je hrastov parket, keramika I klase, drvena vrata, pvc stolarija. Postoji mogucnost kupovine parking mesta u dvoristu zgrade po ceni od 1500e sa PDV-om i garaza po ceni od 6000e sa PDV-om. U stanu nema klima uredjaj, ali postoje sve instalacije i spoljni nosac za spoljnu jedinicu klime. U blizini stana se nalazi park za decu, vrtic, osnovna skola, trgovinske radnje, kafici, posta, dom zdravlja.

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%,

 

Nova Pazova

je naselje u opštini Stara Pazova u Sremskom okrugu 25 km severno od Beograda. Prema popisu iz 2002. bilo je 18214 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 16016 stanovnika). Nova Pazova je poznata po razvijenoj tzv. maloj privredi, tačnije malim samostalnim zanatskim radnjama koje su se otvarale još u staroj Jugoslaviji sredinom 50-ih godina.

Geografija

Nova Pazova ima infrastrukturno uređenu industrijsku zonu koja ima veoma zanimljiv položaj jer se nalazi na magistralnom putu Beograd-Novi Sad, pored nje prolazi železnička pruga, njenimom ivicom prema Starim i Novim Banovcima je i autoput M-75, a 75% površine je katastarski aerodrom Batajnica.

U staropazovačkoj opštini, Nova Pazova je drugo po veličini, a takođe i naselje sa izuzetno malim atarom, svega 17,89 km². Ovde je 1981. godine živelo 15.488 stanovnika ili 865.7 stanovnika na km². Aritmetička gustina naseljenosti je devet puta veća od pokrajinskog proseka. Atar Nove Pazove graniči se na severu sa atarom Starih Banovaca, na istoku sa atarom Novih Banovaca, na jugu sa atarom Batajnice i na zapadu sa atarom Vojke.

Istorija

Nova Pazova je nastala 1790. godine kada je na pustaru južno od Stare Pazove doseljeno 882 kolonista iz Nemačke koji su danas poznati pod nazivom podunavske Švabe. Posle poraza Nemačke oni su se trajno naselili na prostore Nemačke.

Nova Pazova je prvobitno bila na raskrsnici dve ulice. Ulice su se sekle pod pravim uglom, bile su široke i prave, dok su placevi bili jednaki, a raspored objekata je bio isti. Takva je bila glavna ulica i oblast desno od glavne ulice.

Nova Pazova u današnjem etničkom sastavu je nastala posle Drugog svetskog rata doseljavanjem stanovnika iz ratom opustošenih oblasti tadašnje Jugoslavije, najviše iz Dalmacije, Like, Bosne i Hercegovine i drugih krajeva. To su bili najčešće oni koji su ostali u ratu bez krova nad glavom. Posle Drugog svetskog rata Nova Pazova je bila napušteno mesto, a tu su pre i za vreme rata živeli stanovnici nemačke nacionalnosti koji su sa povlačenjem nemačkih trupa otišli put Nemačke i tamo se trajno nastanili.

Nova Pazova je mesna zajednica opštine Stara Pazova, do 1958. godine Nova Pazova je bila opština, ali je tadašnjom promenom sistema lokalne samouprave došlo do ukrupnjavanja opština, čime je Nova Pazova izgubila status opštine. Danas u Novoj Pazovi se sve više pojavljuje ideja za potrebom ponovnog dobijanja statusa opštine i to svakako ima utemeljenje kako u privrednoj snazi ovog sremskog naselja tako i broju stanovnika koji beleži pozitivnu stopu priraštaja poslednjih godina.

Property Features

  • Grejanje: GAS
  • Novogradnja
  • odmah useljiv
  • parket: hrastov
  • Sprat: prvi
  • terasa
  • Uknjizen

Video