Plac Novi Beograd Vinogradska, u blizini Dr Ivana Ribara, 7.46 ari, ogradjen zicom, uknjizen,

Na 200m od placa je asfalt, struja, kanalizacija, put do placa je zemljani utaban, u blizini placa trgovinske radnje, megamarket Sunce, gradski prevoz…

Plac Novi Beograd Vinogradska

Lokacija: Beograd
Deo grada: Novi Beograd
Mikrolokacija: DR. Ivana Ribara
Ulica: Vinogradska – Dudova
Povrsina: 746 m2
Ostalo plac: dozvoljena gradnja
Vrsta placa: plac
Opis objekta: uknjizen

Dodatno:
 telefon  voda  struja

Dodatni opis:
Na prodaju plac od 7.46 ari na Novom Beogradu, u blizini Dr Ivana Ribara, ulica je Dudova, ulazi se iz Vinogradske. Plac je ogradjen zicom, na 200m od placa je asfalt, struja, kanalazacija, put do placa je zemljani utabani. U blizini placa se nalaze trgovinske radnje, megamarke Sunce, gradski prevoz 602.

Kontakt: 061/650-14-77.
Beograd reg.br. 508,
Agencijska provizija 2%,

 

Novi Beograd

Novi Beograd je gradsko naselje, sedište opštine Novi Beograd (i jedino naselje u toj opštini) u Gradu Beogradu. Nalazi se na severnoj obali reke Save i zauzima površinu od 4.074 hektara. Prema popisu iz 2002. bilo je 217.773 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 224.424 stanovnika).

Opština Novi Beograd je jedna od 17 beogradskih opština. Naselje Novi Beograd je izgrađeno nakon Drugog svetskog rata i razvilo se u moderan velegrad.

Novi Beograd se nalazi na levoj obali Save. Administrativno, njegov severoistočni deo počinje na desnoj strani Dunava, malo pre ušća Save u Dunav. Nalazi se severozapadno od „starog“ Beograda, sa kojim je spojen putem 6 mostova (Brankov most, Gazela, Stari savski most, Stari, Novi železnički most i Most na Adi). Evropski put E-75 prolazi kroz središte Novog Beograda.

Opština Novi Beograd zauzima površinu od 40,74 km². Glavna fizička osobina Novog Beograda je njegov ravan teren, što predstavlja veliki kontrast starom delu Beograda, koji je izgrađen na 32 brda. Osim Bežanije, svog zapadnog dela, Novi Beograd je izgrađen na površini koja je u osnovi bila močvara kada je 1948. godine otpočela izgradnja novog grada. Godinama je na Novi Beograd donošen pesak sa dunavskog Malog ratnog ostrva, sve dok od njega nije preostao mali uski pošumljeni pojas zemlje koji postoji i danas.

Ostale geografske odlike Novog Beograda su poluostrvo Mala Ciganlija i ostrvo Ada Međica, oba na Savi i zaliv Zimovnik, koji okružuje Malu Ciganliju, u kom se nalaze objekti brodogradilišta Beograd. Lesne zaravni Bežanijske Kose se nalaze u zapadnom delu opštine, dok u južnom delu protiče kanal Galovica koji se uliva u Savu.

Od svih beogradskih gradskih opština, Novi Beograd ima najviše zelenih površina, ukupno 3,47 km² ili 8,5 % svoje površine. Najveći površina parkova otpada na park Ušće. Na Novom Beogradu je 2008. godine otvoren Park Republika Srpska. Plac Novi Beograd Vinogradska

Property Features

  • dozvoljena gradnja
  • ogradjen
  • Plac
  • Struja
  • telefon
  • Uknjizen
  • Voda