Poslovni prostor Izdavanje Nova Pazova, Centar, Ulica Cara Dusana, 360m2 korisne povrsine, adaptibilan po zelji, trostrano orjentisan, novogradnja, izrada web sajtova

Poslovni prostor Izdavanje Nova Pazova

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Stara Pazova

Mikrolokacija: Nova Pazova

Ulica: Cara Dusana

Kvadratura:  360  m2

Cena:   3000 evra/mesecno

Sprat:     2     od:    2

Grejanje:  Gas

Tip objekta:  novogradnja

Opis objekta: siva faza

Namestenost:   prazan

Nacin placanja: mesecno

Dodatno:

odmah useljiv, depozit, ktv, lift, internet, interfon, dve terase + krovna povrsina, parking javni bez naplate.

 

Dodatni opis:

Izdaje se poslovni prostor u samom centru Nove Pazove, ulica Cara Dušana, novogradnja, uknjiženo, 360m2 korisne površine, trostrano orjentisan, poseduje lift, izlaz na dve terase sa prelepim pogledom, a moze se koristiti i krov koji je celom površinom iznad prostora (na primer za pušače, odmaranje/pauze, neku vrstu proslave u firmi). Zgrada je poslovna i zbog toga poslovni prostor ne mogu da izdaju sledećim delatnostima: restorani, kafići, ugostitelji i slične delatnosti. Prostor je u sivoj fazi te može da se prilagodi bilo kojoj nameni i po ukusu i potrebama. U zgradi je instaliran sistem poslednje generacije za grejanje na GAS koji je veoma povoljan finansijiski za velike prostore, nije obavezan, postoji mogucnost i individualne instalacije nekog drugog načina za grejanje. Mogucnost reklamiranja u vidu bilborda na ulazu u zgradu. Veoma kvalitetna gradnja. U blizini objekta se nalazi veliki parking za automobile, kombije, autobuse koji je državni i ne plaća se, gradski prevoz, trgovinske radnje, posta, pijaca, kafići.

 

Kontakt: 0695001125

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa zakupac u iznosu od 50% od mesecne cene izdavanja.

 

Nova Pazova

je naselje u opštini Stara Pazova u Sremskom okrugu 25 km severno od Beograda. Prema popisu iz 2002. bilo je 18214 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 16016 stanovnika). Nova Pazova je poznata po razvijenoj tzv. maloj privredi, tačnije malim samostalnim zanatskim radnjama koje su se otvarale još u staroj Jugoslaviji sredinom 50-ih godina.

Geografija

Nova Pazova ima infrastrukturno uređenu industrijsku zonu koja ima veoma zanimljiv položaj jer se nalazi na magistralnom putu Beograd-Novi Sad, pored nje prolazi železnička pruga, njenimom ivicom prema Starim i Novim Banovcima je i autoput M-75, a 75% površine je katastarski aerodrom Batajnica.

U staropazovačkoj opštini, Nova Pazova je drugo po veličini, a takođe i naselje sa izuzetno malim atarom, svega 17,89 km². Ovde je 1981. godine živelo 15.488 stanovnika ili 865.7 stanovnika na km². Aritmetička gustina naseljenosti je devet puta veća od pokrajinskog proseka. Atar Nove Pazove graniči se na severu sa atarom Starih Banovaca, na istoku sa atarom Novih Banovaca, na jugu sa atarom Batajnice i na zapadu sa atarom Vojke.

Istorija

Nova Pazova je nastala 1790. godine kada je na pustaru južno od Stare Pazove doseljeno 882 kolonista iz Nemačke koji su danas poznati pod nazivom podunavske Švabe. Posle poraza Nemačke oni su se trajno naselili na prostore Nemačke.

Nova Pazova je prvobitno bila na raskrsnici dve ulice. Ulice su se sekle pod pravim uglom, bile su široke i prave, dok su placevi bili jednaki, a raspored objekata je bio isti. Takva je bila glavna ulica i oblast desno od glavne ulice.

Nova Pazova je mesna zajednica opštine Stara Pazova, do 1958. godine Nova Pazova je bila opština, ali je tadašnjom promenom sistema lokalne samouprave došlo do ukrupnjavanja opština, čime je Nova Pazova izgubila status opštine. Danas u Novoj Pazovi se sve više pojavljuje ideja za potrebom ponovnog dobijanja statusa opštine i to svakako ima utemeljenje kako u privrednoj snazi ovog sremskog naselja tako i broju stanovnika koji beleži pozitivnu stopu priraštaja poslednjih godina.

Property Features

 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • Novogradnja
 • odmah useljiv
 • parking
 • Struja
 • telefon
 • terasa
 • Uknjizen
 • useljivo
 • video nadzor
 • Voda

Video