Prodaja Garaza parking mesto, Novi Beograd, Fontana, ulica Pariske Komune, 9m2, uknjizeno, izrada web sajtova

Prodaja Garaza parking mesto

Lokacija: Beograd

Deo grada: Novi Beograd

Mikrolokacija: Fontana

Ulica: Pariske Komune

Kvadratura:    9m2

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta: uknjizeno

 

Dodatni opis:

Prodaje se garazno parking mesto na Novom Beogradu, Fontana, ulica Pariske Komune, 9m2, uknjizeno, obelezeno brojem 28, iznad parking mesta je otpao plafon, vidi se na slikama.

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 600EUR.

 

Naselje Fontana – Blok 1

Blok 1 se često naziva “eksperimentalnim” jer predstavlja začetak urbanizacije Novog Beograda. Većina zgrada izgrađena je tokom 60-ih i 70-ih godina 20.veka od armiranog betona i dobrog kvaliteta. Stambene jedinice su funkcionalne za porodičan život što uz dobru lokaciju oduvek privlači pažnju kada je prodaja stanova u Bloku 1 u pitanju. Sve zgrade poseduju liftove a struktura stanova je različita – od garsonjera do troiposobnih. Nekretnine imaju centralno grejanje, lepo su osunčane i uknjižene, često dvostrano orijentisane i sa terasama. Stanarima su na raspolaganju brojna parkirališta oko zgrada, besplatna samo u zoni bloka.

U naselju je zastupljena tipska gradnja u vidu višespratnica, prepoznaje se i po zgradama koje su popularno nazvane “Tri sestre”, a među beograđanima ceo kraj je poznat kao “Fontana” – po tržnom centru i istoimenom bioskopu. Površina bloka oivičena je ulicama Pariske komune, Narodnih heroja, Bulevar Zorana Đinđića, i Omladinskih brigada.

Naselje Fontana – Blok 1

Od obrazovnih ustanova u bloku je smeštena osnovna škola “Duško Radović”, dok se u bliskom okruženju nalazi veliki broj vrtića, srednjih škola i visokoobrazovnih ustanova. U blizini naselja, u Bloku 34, je i jedan od najvećih centara studentskog života na Balkanu, Dom studenata “Studentski grad”. Popularni “Studenjak” može da opsluži skoro 4500 studenata sa svim svojim sadržajima i kapacitetima.

Kada je reč o zdravstvenim objektima, u samom kraju se nalazi privatna poliklinika, dva privatna doma zdravlja u graničnim blokovima, dok su na 15-ak minuta hoda udaljeni Zdravstvena stanica “Blok 28”, odnosno Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta “Dr Vukan Čupić” u Bloku 7a, poznatijem kao Paviljoni.

Centralni sportski teren okružuju stambeni objekti, zelene površine i drvoredi. Brojne trgovinske, uslužne, ugostiteljske i rekreativne delatnosti čine svakodnevni život dobro potkovanim: dežurna apoteka, pošta, MAXI, bioskop “Fontana” uz Blok 1, škola plivanja i sl. U neposrednoj blizini smešteni su gradska opština “Novi Beograd” i TC “Merkator” u Bloku 31, TC “Stari Merkator” u Bloku 11c, “Telekom Srbija” i “PIO Fond” u Bloku 32, zgrada “Uprava carina” u Bloku 34, Hala sportova “Ranko Žeravica” i FK “IMT” u Bloku 5 i SRC “11.april” u Bloku 35. Naselje jednim delom gleda na Blok 32 i predivnu crkvu “Svetog Dimitrija”.

Ekskluzivna lokacija i dostupnost Brankovog mosta, Starog Savskog mosta, mosta Gazela i mosta na Adi, stanovnicima pruža dobru povezanost sa drugim delovima Beograda. Sa autobuskim linijama koje saobraćaju neophodno je 15-ak minuta do centra grada ili Ade Ciganlije. Na par minuta hoda udaljen je i Zemunski kej. Kolima se znatno brže prelaze ove relacije.

 

Property Features

  • uknjizeno