Prodaja Kuca Zemun Gornji grad

Prodaja Kuca Gornji grad, Zemun, 350m2, 8.0, dve kuce na placu, novogradnja, spratne,

veliko dvoriste 11.45 ari, grejanje na kotao, pvc prozori, uknjizeno …

Prodaja Kuca Zemun Gornji grad

Lokacija: Beograd
Deo grada: Zemun
Mikrolokacija: Gornji grad
Kvadratura: 350 m2
Struktura: 8.0
Grejanje: EG
Tip objekta: novogradnja
Vrsta objekta: cela kuca
Spratnost: spratna
uknjizena
Povrsina placa: 11.45 ari
Dodatno:
 klima  ktv  podrum  telefon  internet
 interfon  parking  terasa  pomocni objekat
 kanalizacija  voda  struja

Dodatni opis:
Na placu se nalaze dve kuce, pomocni objekat i veliko dvoriste.

Prva kuca ima 186m2, dva nivoa, sest soba, dva kupatila, 2 kuhinje, terasa. Funkcionise kao dve stambene jedinice i ima dva zasebna ulaza. Grejanje na kotao na struju koji je smesten u kotlarnici, kuca je renovirana, odrzavana, krov je kompletno odradjen.

Druga kuca ima 164m2, dva nivoa, donji nivo se sastoji od dnevne sobe, kuhinje i kupatila, a gornji nivo od spavace sobe i kupatila. Gradjena 2010. god. PVC stolarija, grejanje na struju – norveski radijatori.

U blizini se nalazi most na Dunavu koji spaja Zemun i Borcu, vrtic, osnovna i srednja skola, gradski prevoz (17, 73, 84, 703, 704, 705, 706, 707).

Agencija za promet nekretnina ,,WINNER NEKRETNINE“
Beograd, reg. br. 508
Kontakt tel.: 061/650-14-77

 

Gornji Grad

Je gradsko naselje u Beogradu, Srbija, locirano u opštini Zemun.

Gornji Grad se nalazi u severnom delu Zemuna, prostiruci se duž desne obale Dunava. Grubo je ograđeno Ugrinovačkom i Banatskom ulicom, dok su druge ulice Cara Dušana i Pregrevica takođe važne ulice. Gornji grad je izduženo naselje i jedno je od najvećih u Zemunu. Graniči se sa naseljima Gardoš na istoku. Ćukovac i Muhar na jugoistoku. naseljem Sava Kovačević na jugu. Sutjeska i Zemun Bačka na jugozapadu, dok se na zapadu proteže u pravcu Nove Galenike i industrijske zone Goveđi Brod. Stan Zemun Gornji grad

Karakteristike

Ime naselja bukvalno znači Gornji Grad, koji se nalazi iznad brda Gardoš i nasuprot je naselju Donji Grad, koje se nalazi u podnožju brda. Po popisu iz 2002, u naselju je živelo 15,819 stanovnika. U naselju se nalazi nekoliko važnih objekata, tri stadiona koja pripadaju FK Teleoptik, FK Zemun i FK Milutinac, „INSA“, fabrika satova kao i fabrika precizne mehanizacije „Teleoptik“. Nalazi se i veliki broj škola, među kojima su Visoka zdravstvena škola, Kriminalističko policijska akademija, Saobraćajno-tehnička škola, Institut za Fiziku, Studentski dom „Zdravko Marinović“, kao i par osnovnih škola. U naselju se još nalazi i škola jahanja, kao i dom za slepe i slabovide. Naselje je jako dobro povezano gradskim prevozom, i kroz njega saobraća autobus na liniji 17 Konjarnik – Zemun (Gornji grad). Na samoj granici naselja na zapadu, gradi se Kineski most, drugi beogradski most preko Dunava, koji će povezati Zemun i Borču. Stan Zemun Gornji grad

Property Features

  • grejanje: EG
  • Kanalizacija
  • Novogradnja
  • parking
  • plac: 11.45 ari
  • Spratna kuca
  • Struja
  • terasa
  • Voda