Prodaja Kuca Zemun Meandri, 450m2, novogradnja, tri etaze, uknjizeno,

veliki parking, TA, stambeno-poslovna, 6 terasa, kanalizacija, struja, voda…

Prodaja Kuca Zemun Meandri

Lokacija: Beograd
Deo grada: Zemun
Mikrolokacija: Meandri
Kvadratura: 450 m2
Struktura: 7.0
Grejanje: TA
Tip objekta: novogradnja
Vrsta objekta: cela kuca, stambeno-poslovna
Spratnost: spratna

Povrsina placa: 2.16 ari

Dodatno:
 uknjizena  klima  ktv  telefon
 internet  parking  terasa
 kanalizacija  voda  struja

Dodatni opis:
Kuca se sastoji od 3 etaze, na prizemlju se nalazi restoran od 130m2 koji radi dug niz godina, na prvom spratu se nalazi stan od 110m2, tri spavace sobe i dnevna soba sa izlazima na terase, kupatilo i toalet sa prirodnom ventilacijom, na drugom spratu je stan od 110m2, dve spavace sobe i dnevna soba sa izlazima na terase, kupatilo i toalet sa prirodnom ventilacijom. Ispred kuce je veliki parking, u blizini stana park za decu, vrtic, osnovna skola, pijaca, posta, gradski prevoz (15, 18, 45, 78, 81, 81L, 83, 612).

Kontakt: 061/650-14-77.
Beograd reg.br. 508,
Agencijska provizija 2%,

Meandri

spadaju u podnaselje Sutjeska koje se nalazi zapadno od starog gradskog jezgra Zemuna. Graniči se sa naseljima Sava Kovačević na zapadu (ograničena Šilerovom ulicom), Gornji Grad na severu (Ugrinovačka ulica), Vojni Put I na jugozapadu (Pazovački put), dok Prvomajska ulica označava južnu granicu naselja.

Karakteristke

Naselje je pretežno stambenog tipa, ca 7.446 stanovnika prema popisu iz 2002. godine. U naselju se nalazi ambulanta i osnovna škola.

Naselje je dobilo ime posle bitke na Sutjesci 1943. u kojoj je ubijen partizanski vođa Sava Kovačević. Zanimljivo je da u Beogradu postoji još jedno naselje koje nosi isto ime, a nalazi se u Krnjači, na opštini Palilula. Prodaja stan Zemun Meandri

Pod-naselja

Zemun Bačka

Zemun Bačka je najseverniji produžetak naselja i za razliku od ostatka Sutjeske, ovo je pretežno industrijska zona. Na severu se prostiže u pravcu Nove Galenike a na zapadu preko autoputa Beograd – Novi Sad, do naselja Altina. U naselju se nalazi okretnica autobusa gradskog prevoza na linijama 18 (Zemun Bačka – Medaković 3) i 83 (Zemun Bačka – Crveni Krst).

Bački Ilovik

Bački Ilovik je severozapadni produžetak Sutjeske, ograničen Bačkom ulicom na jugu, Ugrinovačkom na severu i Pazovačkim putem na jugu. Ovo malo naselje uglavnom je naseljeno romima. Nekoliko kompanija za prikupljanje starih materijala (gvožđe, aluminijum, papir itd.) nalaze se u ovom naselju.

Meandri

Meandri je stambeno područje i čini severoistočni produžetak Sutjeske. Ograničeno je Zagorskom ulicom na jugu, ulicom Rade Končara na istoku i Ugrinovačkom ulicom na severu.

Prodaja Kuca Zemun Meandri…

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu. Presednik opštine Zemun je Gordana Pop-Lazić. Prodaja Kuca Zemun Meandri…

Property Features

  • Kanalizacija
  • Novogradnja
  • parking
  • Spratna
  • stambeno-poslovna
  • Struja
  • terasa
  • uknjizeno
  • Voda