Prodaja Plac Fruska gora Beocin, mesto Ceravic, put ka Andrevlju, dozvoljena gradnja, uknjizen, 40 ari, put, voda, drvece, izrada web sajtova…

Prodaja Plac Fruska gora Beocin

Lokacija: Beocin

Deo grada: Cerevic

Ulica: put ka Andrevlju

Povrsina:    40   ari

Ostalo plac:  dozvoljena gradnja

Vrsta placa: plac – gradjevinsko zemljiste

Opis objekta: uknjizen

 

Dodatno:

Voda, struja, asphalt na 300 metara.

 

Dodatni opis:

Prodaje se plac, gradjevinsko zemljiste, opstina Beocin, mesto Cerevic, uknjizen na jednog vlasnika, na placu je dozvoljena gradnja, na kraju placa prolazi potok, jako lepo mesto za vikendicu i uzivanje. Od asfaltnog puta do placa je zemljani put u duzini oko 300 metara, put je upisan u katastar. Plac je skoro citavom svojom povrsinom ravan ili pod blagim nagibom pa je moguce koristiti u potpunosti.

 

Kontakt: 0695001125

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Cerevic

je naselje u Srbiji u opštini Beočin u Južnobačkom okrugu. Administrativno pripada opštini Beočin. Selo se nalazi uz Dunav, na ušću Čerevićkog potoka u Dunav, i podno Fruške gore na čijim padinama se i nalazi deo sela. Selo se pruža duž podunavskog puta i uz potok, tako da ima poluzvezdasti oblik. Od Novog Sada je udaljeno 24 km.

Saobracaj

Čerević se nalazi na regionalnom putu uz Dunav, koji povezuje Novi Sad, Beočin i Ilok u Hrvatskoj. Granični prelaz je kod Neština.

Iz sela polazi asfaltni put koji vodi u Nacionalni park Fruška gora, i njime se dolazi do poznatih odmarališta Testera i Andrevlje, i zatvorenog iskopa kreča Beočinske fabrike cementa nedaleko od Andrevlja. Čerević povezan direktnom autobuskom linijom s Novim Sadom, broj 79.

Istorija

Prvi put je pomenut još 1189. godine u Povelji Pape Inoćentija III u kojoj se Čerević spominje kao stara katolička župa. Kao utvrđeno naselje spominje se 13.. godine, a 1372. već se vodi kao varoš. Dolaskom Turaka u Čerević 1526. godine katiličko stanovništvo se na poziv crkve raseljava,dok u selu ostaje pravoslavno stanovništvo. Do doseljavanja turskog stanovništva Čerević je bio delimično opusteo. Za vreme Turaka Čerević je bio kasaba sa razvijenim zanatstvom i poljoprivredom i institucijama koje prate život ovog naseljenog mesta, što potvrđuje i Evlija Čelebija. Već 1608. godine u Čereviću postoji škola i pravoslavna crkva. Pre Drugog svetskog rata u Čereviću je živelo dosta Nemaca, koji su se posle iselili. Danas Čerević ima: crkveni muzej, zavičajni muzej, školu, katoličku crkvu i pravoslavnu crkvu.

U Čereviću se nalazi organizacija Udruzenje ‘Omladine Čerevića’ koja je pokazala zavidne rezultate na ekoloskom i kulturnom nivou i koja je ozivela duh nekadašnjih radnih akcija.

U Čereviću se nalazi vinarija „Belo Brdo“ koja je osvojila devet medalja na međunarodnom ocenjivanju vina u Beču 2013. godine

Property Features

  • asfalt
  • dozvoljena gradnja
  • gradjevinsko zemljiste
  • pozvati za vis informacija
  • Struja
  • uknjizeno
  • Voda

Video