Prodaja Poslovni Prostor Zemun, Centar, u poslovnoj zgradi, 121m2, na prvom spratu, centralno grejanje, alu stolarija, renoviran pre 10 godina, adaptibilan, optimizacija sajtova…

Prodaja Poslovni Prostor Zemun

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Centar

Ulica: Stevana Markovica

Kvadratura:   121   m2

Struktura:  5.0

Sprat:   1   od:  2

Grejanje: CG

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta: renoviran 2012. g., uknjizen

Dodatno:

Klima, ktv, telefon, internet, pripadajuce parking mesto.

 

Dodatni opis:

Prodaje se poslovni prostor u poslovnoj zgradi, uknjizen, 121m2, petosoban, pregradni zidovi su gipsani, tako da je adaptibilan po potrebi, renoviran pre 10 godina, odrzavan, ALU stolarija, spusten plafon u kome se nalaze instalacije, dvostrano orjentisan, centralno grejanje – racun je oko 7500rsd. Ispred zgrade jedno parking mesto koje pripada poslovnom prostoru.

 

Kontakt: +381695001125

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Zemun

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu. Presednik opštine Zemun je Gordana Pop-Lazić.

 

Centar Zemuna

Donji Grad zauzima centralni deo Zemuna na desnoj obali Dunava. Graniči se sa naseljima Gardoš na severu, Ćukovac i Muhar na severozapadu, Kalvarija na zapadu, Tošin Bunar na jugozapadu, Retenzija na jugu, dok se njegovo pod-naselje, Zemunski kej, nalazi uz samu obalu Dunava. Naselje zauzima površinu između ulica Njegoševe, Trga Branka Radičevića (Muhara), Cetinjske, Senjskog trga, Vrtlarske, 22. oktobra, Karađorđevog trga i Keja oslobođenja.

Property Features

 • Centralno grejanje
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • parking
 • Renovirano
 • stara gradnja
 • Struja
 • telefon
 • Uknjizen
 • Voda

Video