Prodaja Stan Dragana Rakica, naselje Sava Kovaceviv, Zemun, 77m2, trosoban, dvostrano orjentisan, izvorno stanje, uknjizen, na prvom spratu, centralno grejanje, dve terase, izrada web sajtova…

Prodaja Stan Dragana Rakica

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Sava Kovacevic

Ulica: Dragana Rakica

Kvadratura:     77   m2

Struktura:  3.0

Sprat:   I  od:   4

Grejanje: CG

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta: izvorno stanje, uknjizen.

 

Dodatno:

Ktv, lift, podrum, telefon, internet, interfon, parking, dve terase.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan u Zemun, naselje Sava Kovacevica, ulica Dragana Rakica, trosoban, 68m2 grejne povrsine, 77m2 gradjevinske sa terasama. Stan je u izvornom stanju i dobro odrzavan. Dvostrano orjentisan, centralno grejanje, okruzen zelenilom, na prvom spratu. Prostrana terasa od 6m2 koja gleda na park. Druga terasa gleda ka ulici i postoji mogucnost da se produzi. U blizini stana vrtici, cetiri osnove skole, tri nova parka za decu, teren za fudbal i kosarku, pijaca, posta, trgovinske radnje, gradski prevoz (15, 18, 45, 78, 81, 81L, 83, 85).

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Karakteristike naselja

Sava Kovačević je stambeno naselje,

Ime je dobilo po Savi Kovačeviću, narodnom heroju iz Drugog svetskog rata. Zanimljivo je da u Beogradu postoji još jedno naselje koje nosi isto ime, a nalazi se u Krnjači, u opštini Palilula. Veoma miran deo Zemuna, koga krase veliki parkovi za decu, vrtić, osnovne skole, takozvana mala pijaca na kojoj ima raznovrsnog asortimana od suhomesnatog, voća i povrća, do odeće i obuće, Pošta, trgovinske radnje, veliki Maxi. U srcu naselja je Toplana, pa su svi stanovi u toj okolini veoma topli, zimi se možete komotno kretati u sorcu i majici, kao da je napolju leto.

Gradski prevoz je povezan sa svim delovima grada. Gsp linije su sledeće:

15 Zemun (Novi Grad) – Zeleni Venac,

18 Zemun (Bačka) – Medaković III,

78 Zemun (Novi Grad) – Banjica,

45 Zemun (Novi Grad) – Novi Beograd (Blok 45),

81 i 81L Zemun (Altina) – Novi Beograd (Paviljoni),

83 Zemun (Bačka) – Crveni Krst,

85 Borča – Banovo Brdo (preko Zemuna).

Ukoliko želite da prošetate, normalnim hodom vam je potrebno oko 15 min da siđete do centra Zemuna i Zemunskog keja koji se prostire na 4km uzduž reke Dunav.

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu.

 

Property Features

  • Centralno grejanje
  • gradska voda
  • interfon
  • kablovska
  • Kanalizacija
  • podrum
  • stara gradnja
  • terasa
  • Uknjizen