Prodaja Stan Duplex Zemun Batajnica, 94m2, uknjizen, dvoriste ispred i iza stana, terasa 36, veliki podrum, centralno grejanje, dvostrano orjentisan, optimizacija sajtova….

Prodaja Stan Duplex Zemun Batajnica

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Batajnica

Ulica: Palicka

Kvadratura:     94   m2

Struktura:  3.5

Sprat:   pr  od:   1

Grejanje: CG

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta: izvorno stanje, dobro odrzavan

 

Dodatno:

duplex, uknjizen, klima, ktv, podrum 36m2, telefon, internet, terasa, dvoriste, parking u dvoristu.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan duplex u Batajnici sa prelepim dovoristem ispred i iza stana. Uknjizen (grejne 89m2, gradjevinske 94m2). Stan je gradjen 1985. godine, veoma kvalitetna gradnja, betonske ploce, ozidan podrum dimenzija 6m x 6m sa prirodnom ventilacijom, kroz koji prolaze i cevi od centralnog grejanja. Prednje dvoriste dimenzija 8m x 6m, pozadi ogradjena terasa 36m2 na kojoj je uradjen teraco, a ispod terase se nalazi podrum, u nastavku terase se izlazi u dvoriste koje poseduje ozidani rostilj i betonski sto, sa kapijom i mogucnost parkiranja 3 automobila, okruzeno zelenilom.

Stan se sastoji od dnevne sobe i trpezarije (podovi su izvorno lamelni parket preko koga je stavljen laminat), gostinski toalet, dve ostave, i kuhinje koja je renovirana 2017. godine, i tom prilikom zamenjene vodovodne cevi, plocice stavljene na zid i pod, sa prirodnom ventilacijom. Na spratu se nalaze 3 spavace sobe, kupatilo, ostava sa izlaskom na terasu koja ima pogled na prednji deo dvorista. Visina plafona na spratu u sobama u jednom delu je 4m i to je iskorisceno u decijim sobama da se napravi galerija. Spavace sobe su orjentisane ka zadnjem dvoristu.  U hodniku se nalazi otvor za izlazak na tavan. Na krovu su crepovi. Infostan oko 15.000 rsd. Veoma miran kraj, sa dosta javnih parking mesta koji se ne placaju, u blizini stana Crkva, park za decu koji je rekonstruisan pre 3 godine. Posta, osnovna skola, MUP,  Gradski prevoz 73, 706, 706E, 706N, 703L1.

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Batajnica

Je gradsko naselje na krajnjem severozapadu Beograda, koje se nalazi na teritoriji gradske opštine Zemun. Beogradu je pripojena 1972. godine, do kada je bila selo u Sremu. Poslednjih decenija od tipičnog ravničarskog sela vojvođanskog tipa, sa pretežno poljoprivrednim stanovništvom, Batajnica je postala naselje mešovitog tipa i višestruko uvećanim stanovništvom. Prema popisu iz 2011. godine, Batajnica je imala oko 48.600 stanovnika i 450 privrednih subjekata, uglavnom privatnih.

Ime 

O nastanku Batajnice postoje dve legende. Po jednoj, ovo mesto je bilo močvarno i blatnjavo, pa su ga prozvali Blatajnica. Vremenom se, glasovnom promenom, slovo „l“ izgubilo, pa je ostao naziv Batajnica.

Po drugoj legendi, koja je verovatnija, sadašnje naselje osnovano je u 16. veku.

Po jednom usmenom predanju ime Batajnica potiče od francuske reči la bataille čita se bataj, a u prevodu znači bitka. Naime Austrija je u toku 18. veka vodila velike ratove sa Bavarcima , Prusima, Francuzima i Turcima, pa se jedna od bitaka vodila i na podučju današnje Batajnice. Ako je naselje osnovano oko 1725, dakle posle doseljavanja Srba pod Arsenijem Čarnojevićem u ove krajeve, onda je ovo najverovatnija verzija imena.

Znamenitosti

Značajniji objekti su crkva Svetog Arhangela Gavrila u centru naselja, stare zgrade osnovnih škola „Boško Palkovljević Pinki“, „Branko Radičević“, „Svetislav Golubović Mitraljeta“, Dom sokolskog društva i crkva Rođenja presvete Bogorodice u naselju Klisina.Batajnica ima takođe spomenik prirode Lesni profil Kapela u Batajnici.

Batajnica je poznata po vojnom aerodromu i vazduhoplovnom zavodu, koji su bili svakodnevna meta NATO agresora 1999. godine.

Dana 17. aprila 1999. godine u 21:30 za vreme dejstva avijacije NATO od šrapnela eksplodiranog projektila poginula je trogodišnja Milica Rakić (1996). Njena smrt je postala simbol stradanja i patnji dece Savezne Republike Jugoslavije.

Saobraćaj

Pored Batajnice prolazi auto-put za Novi Sad i važna železnička pruga, prema Šidu i Novom Sadu sa jedne i prema Beogradu sa druge strane. Postoji i obilazna pruga koja ide prema Surčinu.

Kroz samo naselje prolazi magistralni put koji je uzak a prometan, pa su česte saobraćajne nezgode i gužve pred raskrsnicom u centru naselja. Na tom mestu račvaju se putevi prema Novom Sadu, Banovcima i Ugrinovcima. Ovaj put povezan je sa novosadskim auto-putem petljom koja se nalazi na ulazu u naselje.

Gradski prevoz

Godine 2012. otvorena je petlja Batajnica koja spaja novosadski auto-put sa obilaznicom oko Beograda. Planirane su još dve obilaznice oko Batajnice kao i izgradnja ranžirne železničke stanice.

Javni prevoz oslonjen je na autobuse Integrisanog tarifnog sistema, i to na linije 73 ( Novi Beograd (Blok 45) – Batajnica (Železnička stanica) ) (4č. – 23č.), 700 ( Batajnica (Železnička stanica) – Batajnica – Batajnica (Vojvođanskih brigada) – Batajnica (Železnička stanica) ) (4č. – 23č.),702 ( Batajnica (Železnička stanica) – Busije (Crkva) ) (4č. – 23č.), 703 ( Zemun (Kej oslobođenja) – Batajnica (Železnička stanica) – Ugrinovci ) (4č. – 23č.), 706 ( Zeleni venac – Batajnica ) (4č. – 23č.), 706E ( Zemun (Kej oslobođenja) – Aerodrom Batajnica ) (6č. – 20č.) i noćna linija 706N ( Trg Republike – Batajnica ) (0 č. – 4 č.). Osim vozila Integrisanog tarifnog sistema, kroz Batajnicu prolaze autobusi prigradskih linija ka Banovcima, Surduku, Pazovi, ali i međugradskih prema Novom Sadu, Subotici, Somboru…

Property Features

 • 2 parking mesta
 • Centralno grejanje
 • duplex
 • dvoriste
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • podrum
 • podrum/ostava
 • stara gradnja
 • Struja
 • telefon
 • terasa
 • uknjizeno
 • Voda

Video