Prodaja Stan Novi Banovci, Banovci, ulica Dunav 17 C, 24m2, jednosoban, uknjizen, u izvornom stanju, centralno grejanje, pvc stolarija, podrum, izrada web sajtova

Prodaja Stan Novi Banovci

Lokacija: Beograd

Deo grada: Novi Banovci

Mikrolokacija: Banovci

Ulica: Dunav 17 C

Kvadratura:    24    m2

Struktura:  1.0

Sprat:   1  od:  5

Grejanje:  CG

Tip objekta:  stara gradnja

Opis objekta:  izvorno stanje

Dodatno:

Uknjizen,  ktv, lift, podrum, telefon, internet, interfon, parking.

 

Dodatni opis:

Prodaje se jednosoban stan grejne povrsine 24m2 u Banovcima, Novi Banovci, Stan je u izvornom stanju, zamenjeni su prozori, stavljen PVC.  Kvalitetna gradnja, bela fasadna cigla.

Opis lokacije:

Snabdevanje

– tri megamarketa na udaljenosti od 70 do 150 metara

– pijaca na 50 metara

– razne radnje, pošta, banke, restorani, kafići… u krugu od 150 metara

 

Zdravstvo

– privatna ambulanta na 20 metara

– Dom zdravlja na 700 metara

– dve apoteke u krugu od 100 metara

 

Obrazovanje

– vrtić na 150 metara

– osnovna škola na 650 metara

 

Prevoz

– redovne autobuske linije do Batajnice, Zemuna, Beograda, Stare i Nove Pazove

 

Ostalo

– Dunav udaljen 200 metara

– miran kraj

– javni parking bez naplate ispred zgrade

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene, sem kada je cena nekretnine ispod 30.000 evra, onda je iznos provizije 750e.

 

Novi Banovci

je naselje u Vojvodini, odnosno Srbiji koje administrativno pripada opštini Stara Pazova u Sremskom okrugu na desnoj obali Dunava, udaljeno 12 kilometara uzvodno od Zemuna. Mesto je udaljeno od Batajnice 3 kilometra.

Prodaja Stan Novi Banovci Geografija

Naselje je spojeno sa Starim Banovcima sa kojima čini jednu celinu, poznatu i kao Banovci, koji imaju oko 15.000 stanovnika. Pored mesta prolazi autoput E-75 koji predstavlja glavnu vezu Novih Banovaca i Beograda, kao i vezu Novih Banovaca i Novog Sada koji je udaljen 60 km.

Kroz naselje prolazi i regionalni put koji povezuje Banovce sa Batajnicom, Zemunom, Beogradom, Ugrinovcima, Dobanovcima, Surčinom kao i regionalni put koji povezuje Banovce sa podunavskim selima Belegišom, Surdukom, Novim i Starim Slankamenom, Krčedinom, Beškom, a potom sa Sremskim Karlovcima i Novim Sadom. Takođe postoje i regionalni putevi Banovci-Nova Pazova-Šimanovci i Banovci-Stara Pazova-Inđija-Golubinci-Putinci-Ruma-Sremska Mitrovica. Prodaja Stan Novi Banovci

Novi Banovci kroz istoriju

Područije na kojem se nalaze Novi Banovci naseljavano je još od davnina. U centru naselja postoji rimsko arheološko nalazište Burgena. Novi Banovci predstavljali su raskrsnicu Istoka i Zapada a i dan danas u centru mesta postoji kuća pod nazivom „Janeskina kafana“ koja je u tursko vreme služila kao konačište za sve vojnike i trgovce koji su putovali za Istanbul i Beč.

Pre Drugog svetskog rata skoro polovina stanovnika bili su Nemci, tj. Folksdojčeri. Posle završetka Drugog svetskog rata Hrvata je bilo najviše naseljenih u Novim Banovcima da bi ta slika počela da se menja 1950. godine kolonizacijom, kada Nove Banovce počinju da naseljavaju Srbi iz Dalmacije, Bosne i iz ostalih krajeva Srbije.

Mesto je počelo naglo da se razvija početkom 1980. godine kada pored Novih Banovaca niče stambeno naselje Banovci-Dunav skraćeno nazvano Kablar. Prve stambene zgrade useljene su 1985. godine. Usled većeg priliva stanovništva poslednjih petnaest godina naselje se širi velikom brzinom.

Property Features

 • Centralno grejanje
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • parking
 • podrum
 • stara gradnja
 • Struja
 • telefon
 • uknjizeno
 • Voda