Prodaja Stan Novogradnja dvoiposoban, Zemun, naselje Sava Kovacevic, ulica Dragana Rakica, uknjizeno, 47m2, renovirano, odmah useljivo, izrada web sajtova…

Prodaja Stan novogradnja dvoiposoban

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Sava Kovacevic

Ulica: Dragana Rakica

Kvadratura:     47  m2

Struktura:  2.5

Sprat:    psut  od:   2

Grejanje:  CG

Tip objekta: novogradnja

Opis objekta: renoviran, uknjizen, odmah useljiv.

 

Dodatno:

Klima, ktv, ostava, internet, interfon, parking.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan u Zemunu, naselje Sava Kovacevic, ulica Dragana Rakica, uknjizeno, korisne povrsine 47m2, dvoiposoban, dvostrano orjentisan, polusuturen (ukopan 6 stepenika oko 70cm), trostrano orjentisan, kupatilo i kuinja sa prirodnom ventilacijom, renoviran pre mesec dana (okrecen i parket hoblovan i lakiran), PVC stolarija sa komarnicima i roletnama. Centralno grejanje (racun iznosi oko 7000rsd).  Zgrada zidana 2009. godine. Parking je javni bez naplate. Stan je uknjizen i moze na kredit. U blizini stana vrtic, osnovna skola, park za decu, trgovinske radnje, maxi, idea, posta, pijaca, gradski prevoz (15, 18, 45, 78, 81, 81L, 83, 85).

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%,

 

Karakteristike naselja

Sava Kovačević je stambeno naselje,

Ime je dobilo po Savi Kovačeviću, narodnom heroju iz Drugog svetskog rata. Zanimljivo je da u Beogradu postoji još jedno naselje koje nosi isto ime, a nalazi se u Krnjači, u opštini Palilula. Veoma miran deo Zemuna, koga krase veliki parkovi za decu, vrtić, osnovne skole, takozvana mala pijaca na kojoj ima raznovrsnog asortimana od suhomesnatog, voća i povrća, do odeće i obuće, Pošta, trgovinske radnje, veliki Maxi. U srcu naselja je Toplana, pa su svi stanovi u toj okolini veoma topli, zimi se možete komotno kretati u sorcu i majici, kao da je napolju leto.

Gradski prevoz je povezan sa svim delovima grada. Gsp linije su sledeće: 15 Zemun (Novi Grad) – Zeleni Venac, 18 Zemun (Bačka) – Medaković III, 78 Zemun (Novi Grad)

– Banjica, 45 Zemun (Novi Grad) – Novi Beograd (Blok 45), 81 i 81L Zemun (Altina) – Novi Beograd (Paviljoni), , 83 Zemun (Bačka) – Crveni Krst, 85 Borča – Banovo Brdo (preko Zemuna).

Ukoliko želite da prošetate, normalnim hodom vam je potrebno oko 15 min da siđete do centra Zemuna i Zemunskog keja koji se prostire na 4km uzduž reke Dunav.

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu.

Property Features

  • Centralno grejanje
  • interfon
  • kablovska
  • Kanalizacija
  • klima
  • Novogradnja
  • odmah useljiv
  • Struja
  • uknjizeno
  • Voda