Prodaja stan Palilula Cvijiceva, 57m2, 2.0 (adaptibilan u 3.0), uknjizeno, duplex, odmah useljivo, Stan ima 57m2 grejne + 8m2 terase, renoviran pre desetak godina, podrum/ostava.

Prodaja stan Palilula Cvijiceva

Lokacija: Beograd
Deo grada: Palilula
Mikrolokacija: Cvijiceva
Ulica: Cvijiceva
Kvadratura: 57 m2
Struktura: 2.0
Sprat: VPR od: 1
Grejanje: norveski radijatori
Tip objekta: stara gradnja
Opis objekta:
izvorno stanje, duplex, uknjizen, odmah useljiv

Dodatno:
 klima  ktv  podrum/ostava  telefon
 internet  interfon  parking  terasa

Dodatni opis:
Prodaje se stan-duplex, uknjizen, grejne 57m2 + 8m2 terase koja je nadkrivena, dvosoban (adaptibilan u trosoban), visina plafona tri metara, u stanu su zamenjene vodovodne i eletricne instalacije pre odprilike 10 godina, nakon toga uradjena unutrasnja izolacija u celom stanu. U blizini stana vrtic, osnovna skola, posta, super Vero, trgovinske radnje, javni parking u trecoj zoni, gradski prevoz (3, 12, 25, 25-P, 27, 28, 32 33, 40, 48, 65, 64, 74, 77, 79).

Više detalja na www.winnernekretnine.com,
Beograd reg.br. 508,
Agencijska provizija 2%,
Kontakt: 061/650-14-77.

 

Palilula

Opština Palilula je gradska opština Grada Beograda. Zauzima površinu od 44.661 ha, na kojoj prema popisu iz aprila 2011. godine živi 173.521 stanovnika. Naziv je nastao po tome što je, u vreme vladavine Turaka, u varoši bilo zabranjeno pušenje i bilo kakva upotreba duvana na ulicama, zbog opasnosti od požara. Oni koji nisu mogli bez lule, da bi je zapalili, morali su da idu van gradskih zidina. Jedno od tih mesta gde su odlazili bila je i današnja Palilula. Kao beogradska opština postoji od 1956. godine.

Slava opštine Palilula je Markovdan, 8. maj.

Prostire se na obe obale Dunava, koje povezuje Pančevački most. Na levoj obali Dunava Palilula zahvata naselja Krnjača, Borča, Crvenka, Ovča, Kovilovo, Padinska Skela, Jabučki Rit, Glogonjski Rit, Besni Fok, Vrbovski, Dunavac, Tovilište i Preliv. S desne strane reke, Palilulu od susednih beogradskih opština dele ulice: Vojvode Dobrnjca, Takovska, Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova, Mije Kovačevića i Dragoslava Srejovića. Preko Karaburme, Višnjičke Banje i sela Višnjica, Slanci i Veliko Selo Palilula se spušta na Dunav. Teritorija Opštine Palilule je podeljena na 24 mesne zajednice.

Teritorija Opštine Palilula sastoji se od tri kompleksne celine – gradske (smeštene skoro u samom centru Beograda), prigradske i seoske, po čemu se razlikuje od ostalih beogradskih opština. Čine je područja katastarskih opština: Palilula, Višnjica, Veliko Selo, Slanci, Krnjača, Borča, Besni Fok, Kovilovo, Ovča, Komareva Humka i Lepušnica.

Osim Omladinskog stadiona i OFK “Beograd”, Palilula je prepoznatljiva i po Sportsko-rekreativnom centru “Tašmajdan”, sa istoimenim bazenom i stadionom, Halom “Pionir” i Ledenom dvoranom. Prodaja stan Palilula Cvijiceva…

Property Features

  • duplex
  • Grejanje: struja/norveski
  • parking
  • podrum/ostava
  • sprat: VPR od 1
  • terasa
  • uknjizeno
  • useljivo