Prodaja Stan Palilula Visnjica, ulica Dragana Lukica, novogradnja iz 2010. godine, 1.5, 36m2, u prizemlju, uknjizeno, odmah useljiv, EG, parking, optimizacija sajtova…

Prodaja Stan Palilula Visnjica

 

Lokacija: Beograd

Deo grada: Palilula

Mikrolokacija: Visnjica

Ulica: Dragana Lukica

Kvadratura:     36   m2

Struktura:  1.5

Sprat:   pr  od:   5

Grejanje: EG (sopstveni kotao)

Tip objekta: novogradnja iz 2010.g.

Opis objekta: uknjizen, odmah useljiv

Dodatno:

Ktv, telefon, internet, interfon, parking.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan na Paliluli, naselje Visnjica, nekadasnji naziv ulice Slanacki put, sada Dragana Lukića, u prizemlju stambene zgrade za kolektivno stanovanje od pet spratova, zgrada zidana 2010. godine, stan je uknjizen i odmah useljiv, dvostrano orjentisan, ispred zgrade javni parking bez naplate, u blizini stana gradski prevoz (35, 35L, 202), trgovinske radnje, dom zdravlja.

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%.

 

Palilula

Opština Palilula je gradska opština Grada Beograda. Zauzima površinu od 44.661 ha, na kojoj prema popisu iz aprila 2011. godine živi 173.521 stanovnika. Naziv je nastao po tome što je, u vreme vladavine Turaka, u varoši bilo zabranjeno pušenje i bilo kakva upotreba duvana na ulicama, zbog opasnosti od požara. Oni koji nisu mogli bez lule, da bi je zapalili, morali su da idu van gradskih zidina. Jedno od tih mesta gde su odlazili bila je i današnja Palilula. Kao beogradska opština postoji od 1956. godine.

Slava opštine Palilula je Markovdan, 8. maj.

Prostire se na obe obale Dunava, koje povezuje Pančevački most. Na levoj obali Dunava Palilula zahvata naselja Krnjača, Borča, Crvenka, Ovča, Kovilovo, Padinska Skela, Jabučki Rit, Glogonjski Rit, Besni Fok, Vrbovski, Dunavac, Tovilište i Preliv. S desne strane reke, Palilulu od susednih beogradskih opština dele ulice: Vojvode Dobrnjca, Takovska, Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova, Mije Kovačevića i Dragoslava Srejovića. Preko Karaburme, Višnjičke Banje i sela Višnjica, Slanci i Veliko Selo Palilula se spušta na Dunav. Teritorija Opštine Palilule je podeljena na 24 mesne zajednice.

Teritorija Opštine Palilula sastoji se od tri kompleksne celine – gradske (smeštene skoro u samom centru Beograda), prigradske i seoske, po čemu se razlikuje od ostalih beogradskih opština. Čine je područja katastarskih opština: Palilula, Višnjica, Veliko Selo, Slanci, Krnjača, Borča, Besni Fok, Kovilovo, Ovča, Komareva Humka i Lepušnica.

Osim Omladinskog stadiona i OFK “Beograd”, Palilula je prepoznatljiva i po Sportsko-rekreativnom centru “Tašmajdan”, sa istoimenim bazenom i stadionom, Halom “Pionir” i Ledenom dvoranom. Prodaja stan Palilula Visnjica…

Property Features

 • Etazno grejanje
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • Novogradnja
 • odmah useljiv
 • parking
 • Struja
 • telefon
 • Uknjizen
 • Voda