Prodaja Stan Paviljoni Novi Beograd, ulica Radoja Dakica, 51m2 grejne + 3m2 terase, grejane na TA pec, podrum + ostava, PVC stolarija sa roletnama, izrada web sajtova

Prodaja Stan Paviljoni Novi Beograd

Lokacija: Beograd

Deo grada: Novi Beograd

Mikrolokacija: Paviljoni

Ulica: Radoja Dakica

Kvadratura:   54  m2

Struktura:  2.5

Sprat:   5   od:   5

Grejanje: TA

Tip objekta:  stara gradnja

Opis objekta: za renoviranje, uknjizen.

Dodatno:

Ktv, podrum, ostava na spratu, telefon, internet, interfon, parking, terasa.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan Novi Beograd, Paviljoni, Radoja Dakica, uknjizen, 51m2 grejne + 3m2 terase, u stanu je stavljena PVC stolarija sa roletnama 2018. godine, Kutija sa osiguracima zamenjena pre 2016. godine, potrebno je raditi parket i kupatilo. Zapadno orjentisan, pogled na park, svetao stan, na petom spratu bez lifta, ispred stana ostava. U blizini stana park za decu, osovna skola, vrtic, trgovinske radnje, gradski prevoz, javni parking bez naplate.

 

Kontakt: +381695001125

Više detalja i slika mozete pogledati na nasem sajtu www.winnernekretnine.com.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Novi Beograd

je gradsko naselje, sedište opštine Novi Beograd (i jedino naselje u toj opštini) u Gradu Beogradu. Nalazi se na severnoj obali reke Save i zauzima površinu od 4.074 hektara. Prema popisu iz 2002. bilo je 217.773 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 224.424 stanovnika).

Opština Novi Beograd je jedna od 17 beogradskih opština. Naselje Novi Beograd je izgrađeno nakon Drugog svetskog rata i razvilo se u moderan velegrad.

Novi Beograd se nalazi na levoj obali Save. Administrativno, njegov severoistočni deo počinje na desnoj strani Dunava, malo pre ušća Save u Dunav. Nalazi se severozapadno od „starog“ Beograda, sa kojim je spojen putem 6 mostova (Brankov most, Gazela, Stari savski most, Stari, Novi železnički most i Most na Adi). Evropski put E-75 prolazi kroz središte Novog Beograda.

Opština Novi Beograd zauzima površinu od 40,74 km². Glavna fizička osobina Novog Beograda je njegov ravan teren, što predstavlja veliki kontrast starom delu Beograda, koji je izgrađen na 32 brda. Osim Bežanije, svog zapadnog dela, Novi Beograd je izgrađen na površini koja je u osnovi bila močvara kada je 1948. godine otpočela izgradnja novog grada. Godinama je na Novi Beograd donošen pesak sa dunavskog Malog ratnog ostrva, sve dok od njega nije preostao mali uski pošumljeni pojas zemlje koji postoji i danas.

Ostale geografske odlike Novog Beograda su poluostrvo Mala Ciganlija i ostrvo Ada Međica, oba na Savi i zaliv Zimovnik, koji okružuje Malu Ciganliju, u kom se nalaze objekti brodogradilišta Beograd. Lesne zaravni Bežanijske Kose se nalaze u zapadnom delu opštine, dok u južnom delu protiče kanal Galovica koji se uliva u Savu.

Od svih beogradskih gradskih opština, Novi Beograd ima najviše zelenih površina, ukupno 3,47 km² ili 8,5 % svoje površine. Najveći površina parkova otpada na park Ušće. Na Novom Beogradu je 2008. godine otvoren Park Republika Srpska.

Property Features

 • Grejanje: TA
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • podrum/ostava
 • stara gradnja
 • Struja
 • telefon
 • terasa
 • uknjizeno
 • Voda