Prodaja Stan renoviran Zemun, naselje Sava Kovacevic, kompletno renoviran, voda, struja, prozori, zidovi, parket, kupatilo…

Prodaja Stan renoviran Zemun

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Sava Kovacevic

Ulica: Save Burica

Kvadratura:      61  m2

Struktura: 2.0

Sprat:  9   od:   11

Grejanje:  CG

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta: renoviran,  lux,  uknjizen, odmah useljiv

 

Dodatno:

klima, ktv,  lift, podrum, telefon, internet, interfon, parking, terasa

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan u Zemunu, naselje Sava Kovacevic, kompletno renoviran, voda, struja, prozori, zidovi, parket, kupatilo. Podovi su kombinacija keramike i parketa, keramika je u hodniku, kuhinji, kupatilu i terasi, a parket koji je ishoblovan i prelakiran u sobama i trpezariji. Zamenjene instalacije struje i vode, stavljena kvalitetna PVC stolarija sa rolokomarnicima i roletnama sa daljinskom kontrolom spustanja i podizanja, terasa zastakljena klizno-preklapajucim sistemom stakla koji imaju mogucnost potpunog otvaranja, Kupatilo poseduje radijator/susac. U stanu ostaju ugradni ormani u hodnicima i spavacoj sobi, i kuhinja bez bele tehnike. Zgrada odzavana, poseduje video nadzor, ulazna vrata zamenjena, veliki javni parking bez naplate ispred zgrade.

Kontakt: 061/650-14-77

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%.

 

Naselje Sava Kovacevic

Stan se nalazi u centralnom delu Zemuna. Naselje se prostire između ulica Dragana Rakića (na severu), Save Kovačevića (na istoku), Prvomajske (na jugu) i Dragana Rakića (na zapadu). U naselju se nalaze i oblakoderi u Ohridskoj ulici. Graniči se sa naseljima Gornji Grad na severu, Sutjeska na zapadu i Kalvarija na jugu.

Karakteristike

Sava Kovačević je stambeno naselje, sa populacijom od 12.374 stanovnika po popisu iz 2002. godine. Blizu naselje nalazi se i toplana. Ime je dobilo po Savi Kovačeviću, narodnom heroju iz Drugog svetskog rata. Zanimljivo je da u Beogradu postoji još jedno naselje koje nosi isto ime, a nalazi se u Krnjači, u opštini Palilula.

Opština Zemun

Je gradska opština Grada Beograda na desnoj obali Dunava. Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 168.170 stanovnika.

Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1934, s prekidom od 1941. do 1944. godine. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vozdviženje Časnog Krsta — Krstovdan(koji se slavi 27. septembra). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu.

Bilo da ste u Zemunu prvi put ili da živite u njemu, njegovo staro jezgro čuva pregršt istorije po glavi stanovnika, kako se to često u nas kaže. Samo ako ima ko da Vam je otkrije. Nezaobilazna stanica: Gardoš, najstariji zemunski deo čuva i daleki neolit u sebi i ostake ugarske tvrđave iz 13. veka, i Milenijumsku kulu, poznatu kao kulu Sibinjanin Janka, tj. Janoša Hunjadija koji je u zemunskoj tvrđavi umro posle velike bitke za Beograd 1456.Karamatina kuća i zemunski kej gde se nekad nalazila ta luka, tu je i lagumska ulica, i zemunski lagumi koji su vrlo atraktivni, neki od zemunskih restorana, tu se nalazi i župska crkva, najstarija pravoslavna crkva u Beogradu, Nikolajevska crkva i još mnogo toga. Prodaja stan renoviran …

Property Features

  • Centralno grejanje
  • interfon
  • kablovska
  • klima
  • lift
  • parking
  • podrum
  • Renovirano
  • terasa
  • Uknjizen

Video