Prodaja Stan trosoban Prvomajska, naselje Sava Kovacevic, 77m2, centralno grejanje, topla voda, podrum, vesernica, dve terase, optimizacija sajtova…

Prodaja Stan trosoban Prvomajska

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Prvomajska

Ulica: Prvomajska

Kvadratura:   77 m2

Struktura: 3.0

Sprat:   7  od:   12

Grejanje: CG

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta:

uknjizen

 

Dodatno:

Klima, ktv, lift, podrum, topla voda, telefon, internet, interfon, parking, terasa.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan u Zemunu, naselje Sava Kovacevic, ulica Prvomajska, uknjizen, 77m2, 3.0, u izvornom stanju, ali dobro odrzavan, promenjeni prozori i izlazna vrata na terase, stavljena PVC, hoblovan i lakiran parket. Stan ima dve terase, jedna zastakljena. Stan ima toplu vodu konstantno 24h, nema bojler, info stan je oko 13.000rsd. Stan ima pripadajuci podrum i vesernicu na spratu koja se deli sa jos jednim komsijom. Zgrada dobro odrzavana, sa tri lifta koji idu do podruma, video nadzorom, i javnim parkingom iza zgrade. U blizini stana park za decu, deciji vrtici, osnovna skola, pijaca, posta, maxi, trgovinske radnje, gradski prevoz (15, 18, 45, 78, 81, 81L, 83, 85, 612).

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%.

Karakteristike naselja

Sava Kovačević je stambeno naselje,

Ime je dobilo po Savi Kovačeviću, narodnom heroju iz Drugog svetskog rata. Zanimljivo je da u Beogradu postoji još jedno naselje koje nosi isto ime, a nalazi se u Krnjači, u opštini Palilula. Veoma miran deo Zemuna, koga krase veliki parkovi za decu, vrtić, osnovne skole, takozvana mala pijaca na kojoj ima raznovrsnog asortimana od suhomesnatog, voća i povrća, do odeće i obuće, Pošta, trgovinske radnje, veliki Maxi. U srcu naselja je Toplana, pa su svi stanovi u toj okolini veoma topli, zimi se možete komotno kretati u sorcu i majici, kao da je napolju leto.

Gradski prevoz je povezan sa svim delovima grada. Gsp linije su sledeće: 15 Zemun (Novi Grad) – Zeleni Venac, 18 Zemun (Bačka) – Medaković III, 78 Zemun (Novi Grad)

– Banjica, 45 Zemun (Novi Grad) – Novi Beograd (Blok 45), 81 i 81L Zemun (Altina) – Novi Beograd (Paviljoni), , 83 Zemun (Bačka) – Crveni Krst, 85 Borča – Banovo Brdo (preko Zemuna).

Ukoliko želite da prošetate, normalnim hodom vam je potrebno oko 15 min da siđete do centra Zemuna i Zemunskog keja koji se prostire na 4km uzduž reke Dunav.

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu.

Property Features

 • Centralno grejanje
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • parking
 • podrum
 • stara gradnja
 • Struja
 • telefon
 • terasa
 • Uknjizen
 • Voda

Video