Prodaja Stan Vozdovac uknjizen, naselje Vojvode Stepe, ulica Vojvode Stepe, 47m2, 1.5, sprat: 19 od 21, u izvornom stanju, podrum, terasa, optimizacija sajtova…

Prodaja Stan Vozdovac uknjizen

 

Lokacija: Beograd

Deo grada: Vozdovac

Mikrolokacija: Vojvode Stepe

Ulica: Vojvode Stepe

Kvadratura:    47  m2

Struktura:  1.5

Sprat:  19  od:   21

Grejanje:  CG

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta: izvorno stanje, uknjizen

 

Dodatno:

Klima, ktv, lift, podrum, telefon, internet, interfon, parking, terasa.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan na Vozdovcu, naselje Vojvode Stepe, ulica Vojvode Stepe, korisne povrsine 47m2, grejne 42m2, uknjizen, Prelep pogled se pruza u pravcu centra Beograda, u blizini stana park za decu, vrtic, osnovna i srednja skola, fakulteti, trgovinske radnje, gradski prevoz, posta, veliki javni parking bez naplate.

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%,

 

Opština Voždovac

je gradska opština Grada Beograda. Zauzima površinu od 14.864 ha.

Na teritoriji opštine Voždovca neke poljoprivredne površine sadrže ostatke šumskih formacija. Delovi opštine koji sadrže bogate florističke karakteristike su područje Avale, Miljakovačka šuma, Jajinačko-kumodraške šume, Baba Velka sa Stepinim gajom, Banjička šuma i manje šumske formacije u rečnim dolinama. Svi pomenuti šumski kompleksi se nalaze u neposrednoj blizini naselja, te predstavljaju okosnicu za formiranje spoljašnjeg šumskog pojasa Beograda, odnosno zelenog pojasa u rubnoj zoni grada.

Zelene površine uz auto-put i magistrale: zeleni koridori opštine Voždovac (Bulevar oslobođenja i Kružni put) imaju važnu sanitarno-higijensku funkciju kojom se utiče na regulaciju mikroklimatskih karakteristika šireg područja. Struktura zelenog koridora od Autokomande do Avale je veoma bogata: drvored je homogen, sastavljen od gusto sađenih stabala vrste Platanus acerifolia (jedno stablo na 6 do 8 m), starost oko 25-30 godina i visine od oko 20 do 20 m. Zelenilo Bulevara oslobođenja dopunjeno je zelenilom iz predbašti porodičnih kuća, kao i park-šumskim kompleksom Voždovački park i Banjička šuma. Drugi značajan magistralni pravac jeste deo Kružnog puta čija trasa preseca veći broj rečnih dolina (Topčiderska reka, Železnička reka i Zavojnička reka). Pojas oko dela Kružnog puta do Kragujevačkog puta pod Avalom je u potpunosti obešumljen sa obe strane puta.

Dve najznačajnije zelene površine gradskih ulica na teritoriji opštine Voždovac su: zelenilo u Ustaničkoj ulici sa dvostrano i jednostrano komponovanim stablima krupnolisne lipe i javora i zelenilo u Crnotravskoj ulici sa stablima divljeg kestena (Aesculus hippocastanum) koje povezuje zelene površine sportskog centra Banjica sa zelenilom stambene i rekreativne zone.

Vojvode Stepe

je beogradska ulica u gradskoj opštini Voždovac. Sa svojih 7,8 kilometara najduža je ulica u Beogradu. Prostire se od Autokomande (Bulevar oslobođenja) do ulice Stražarska Kosa. Ulica je u potpunosti rekonstruisana u periodu 2003—2004. i 2014—2015. godine.

Ulica je dobila ime po vojvodi Stepi Stepanoviću koji je bio učesnik narodno-oslobodilačkih ratova 1876—1918. Ulica Vojvode Stepe je jedna od 5 glavnih saobraćajnica na opštini Voždovac.

Gradski prevoz

Kroz ulicu prolaze sledeće linije GSP-a:

tramvaji 9, 10, 14,

autobusi 18, 25P, 33 i 39,

minibus E9 (tokom 2008. su ovom ulicom išli minibusevi E3 i E7), noćne 33 i 401.

Property Features

 • Centralno grejanje
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • parking
 • podrum
 • Struja
 • telefon
 • terasa
 • Uknjizen
 • Voda