Prodaja Stan Zemun Kalvarija, renoviran stan od 47m2, dvosoban, dvostrano orjentisan, podrum od 26m2, grejanje  kotao na struju, prizemlje, optimizacija sajtova…

Prodaja Stan Zemun Kalvarija

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Kalvarija

Ulica: Djordja Pantelica

Kvadratura:   47  m2

Struktura:    2.0

Sprat:    PR  od:   1

Grejanje: EG

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta: renoviran, uknjizen.

 

Dodatno:

Klima, ktv, podrum, telefon, internet, interfon.

 

Dodatni opis:

Stan je kompletno renoviran, stavljeni pvc prozori, veoma svetao, dvostrano orjentisan, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, kvalitetna gradnja, 34m2 je uknjizeno a 13m2 je na legalizaciji, ispod stana podrum 26m2 (prirodna ventilacija, struja, voda, kotao za grejanje), ispred stana pripadajuca bastica.

U blizini stana vrtic, park za decu, osnovna skola, trgovinske radnje, pijaca, posta, maxi, gradski prevoz  (15, 18, 78, 45).

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd, reg.br. 508,

Agencijska provizija 2% od kupoprodajne cene.

 

Kalvarija

Je gradsko naselje u Beogradu, Srbija, locirano u opštini Zemun. Kalvarija se nalazi jugozapadno od centra Zemuna.

Graniči se sa naseljem Sava Kovačević na severu, naseljem Železnička Kolonija na zapadu, naseljem Bežanijska kosa na jugu, dok se na istoku i jugoistoku graniči sa ulicom Tošin bunar.

Kalvarija se nalazi na lesnom bregu iznad ulice Tošin bunar i proteže se do Zlatiborske ulice. U novije vreme ovaj naziv se greškom koristi i za daleko novije naselje Marija Bursać, koje se prostire od parne strane Zlatiborske ulice sve do ulice Sime Šolaja. Nadmorska visina je 116m.

Karakteristike

Kalvarija je jedno od tri brda na kojima je razvijen Zemun. Druga dva su Ćukovac, do kojeg se Kalvarija prostire na severoistoku, i Gardoš, koji se nalazi na desnoj obali Dunava.

Naselje je zvanično nazvano „Marija Bursać“, po jugoslovenskoj partizanki i ratnom heroju. To je takođe i naziv glavne ulice u naselju kao i ime lokalne mesne zajednice, opštinske pod-administrativne jedinice koja pokriva Kalvariju i koja prema popisu iz 2002. ima 11.002 stanovnika. Okolna naselja su takođe nazvana u spomen partizanima, po Savi Kovačeviću (naselje Sava Kovačević), kao i po bitkama, odnosno bitka na Sutjesci (naselje Sutjeska). n

Jelovac park na Kalvariji

Jelovac je park i pod-naselje u naselju Kalvarija. Sredinom 1980-ih gradske vlasti su odlučile da ovo područje ostane urbanizovano. 2007. godine bilo je pokušaja da se na ovom području izgrade stambene zgrade, ali je nakon protesta lokalnog stanovništva ta akcija obustavljena i započeto je sa renoviranjem parka. Renoviranje parka započelo je u septembru 2007. a završeno je u aprilu 2008. Otvorena su nova dečja igrališta sa gumenim podovima, tereni za odbojku, fudbal i košarku, kao i pešačka staza. Nova trava zasađena je na površini od 6.500 m² i broj stabla u parku je porastao sa 254 na preko 400. Prodaja Kuca Kalvarija Zemun

Naziv parka i naselja potiče od porodice Jelovac koja je nekad živela u Zemunu. Dva brata Jelovac su bili vlasnici ciglane, koja je kasnije konfiskovana od strane komunističke vlasti nakon Drugog svetskog rata. Osim industrijskog objekta, porodica Jelovac je takođe posedovala i zemljište na čijem mestu je kasnije izgrađen park.

Property Features

 • Etazno grejanje
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • parking
 • podrum
 • prizemlje
 • Renovirano
 • Struja
 • telefon
 • Uknjizen
 • Voda