Prodaja Stan Zemun polje, ulica Pere Kosorica, 52m2, dvosoban, uknjizen, za renoviranje, trostrano orjentisan, podrum 27m2, optimizacija sajtova…

Prodaja Stan Zemun polje

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Zemun polje

Ulica: Pere Kosorica

Kvadratura:    52  m2

Struktura:   2.0

Sprat:   1  od:   2

Grejanje: TA

Tip objekta:  stara gradnja

Opis objekta: za renoviranje, uknjizen, odmah useljiv

 

Dodatno:

Ktv, podrum, telefon, internet, parking, terasa.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan u Zemun polju, ulica Pere Kosorica, uknjizeno, 52m2, dvosoban, odmah useljiv, za renoviranje, u sobama parket lamelni u dobrom stanju, trostrano orjentisan, svetao, kupatilo i kuhinja sa prirodnom ventilacijom, funkcionalan, adaptibilan u troiposoban, dve terase, pripadajuci podrum od 27m2. U blizini stana vrtic, osnovna skola, posta, trgovinske radnje, gradski prevoz 704, 707, 708, 709.

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%.

 

Zemun polje

Nalazi se sa leve strane auto-puta za Novi Sad, između naselja Batajnica na istoku, Nove Galenike na zapadu, naselja Plavi Horizonti i Altina na jugu i naselja Kamendin na severu.

Karakteristike

Naselje je decenijama bilo odsečeno od urbanog dela Beograda, sve do 90ih godina kada je proširenjem industrijske zone Zemun Polje postalo urbano naselje. Zemun Polje je trenutno jedno od Beogradskih naselja koje se najbrže razvija, i u njemu,zajedno sa okolnim mesnim zajednicama, trenutno živi preko 40.000 stanovnika. U naselju se nalazi Hram Svetog Velikomučenika kneza Lazara. Takođe, u Zemun Polju se nalazi i OŠ „Ilija Birčanin“, vrtić „Bubamara“, Institut za kukuruz „Zemun Polje“, FK „Institut“, Zdravstvena stanica „Kamendin“, pošta, benzinska stanica, kao i samoposluge iz lanca „Maksi“, „Idea“, „Aman“, itd. U naselju aktivno rade sekcije karate klubova „Junior“ i „Japan“, kao i aikido klub. Nedaleko od samog naselja nalazi se sportski aerodrom „13. maj“.

Linije GSP-a koje saobraćaju kroz Zemun Polje su:

704 (Zeleni Venac – Zemun Polje)

704 N (Trg Republike – Zeleni Venac – Nova Galenika – Zemun Polje)

707 (Zeleni Venac – Ugrinovački put – Zemun Polje)

708 (Novi Beograd /Blok 70A/ – Zemun Polje)

708 L (Zemun Polje – Pružni prelaz) – linija je funkcionisala tokom rekonstrukcije Kurirske ulice

709 (Zemun /N. Grad/ – Zemun Polje).

Kroz naselje prolazi i pruga Beograd – Novi Sad. Pored toga, u južnom delu naselja (udaljena oko 1,7km od centra) nalazi se železnička stanica „Zemun Polje“ koju koriste vozovi Beovoza i gradske železnice, BG Voz-a.

Property Features

 • Grejanje: TA
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • odmah useljiv
 • parking
 • podrum
 • stara gradnja
 • Struja
 • terasa
 • Uknjizen
 • Voda