Prodaja stan Zemun polje, trosoban, uknjizen, 52m2, dve terase, polurenoviran, Grejanje na struju – TA, uradjena izolacija iznutra, parking, prvi sprat, stara gradnja, trostrano orjentisan.

Prodaja stan Zemun polje

Lokacija: Beograd
Deo grada: Zemun
Mikrolokacija: Zemun polje
Kvadratura: 52 m2
Struktura: 3.0
Sprat: 1 od: 2
Grejanje: na struju – TA
Tip objekta: stara gradnja
Opis objekta: polurenoviran, uknjizen

Dodatno:
 ktv  telefon  internet  interfon  parking  dve terase

Dodatni opis:
Na prodaju stan u mirnom delu Zemun polja, na prvom spratu od dva, grejanje na struju – TA pec, stan je izvorno 2.0, ali je adaptiran u 3.0, polurenoviran, uradjena je komplet struja i zamenjeni osiguraci, zamenjeni su prozori stavljena PVC stolarija, u kuhinji su zamenjene cevi za vodu, u sobama je laminat, uradjena je unutrasnja izloacija. Kupatilo je u izvornom stanju, sa prirodnom ventilacijom, prozor je potrebno zameniti. Trostrano orjentisan. Stan ima dve terase, jedna je zastakljena. U blizini stana se nalazi vrtic, osnovna skola, trgovinske radnje, pijaca, maxi, ideja, posta, gradski prevoz (704, 707, 708, 709).

Kontakt: 061/650-14-77.
Beograd reg.br. 508,
Agencijska provizija 2%,

Zemun polje

Nalazi se sa leve strane auto-puta za Novi Sad, između naselja Batajnica na istoku, Nove Galenike na zapadu, naselja Plavi Horizonti i Altina na jugu i naselja Kamendin na severu.

Karakteristike

Ulica Bertranda Rasela u Zemun Polju

Naselje je decenijama bilo odsečeno od urbanog dela Beograda, sve do 90ih godina kada je proširenjem industrijske zone Zemun Polje postalo urbano naselje. Zemun Polje je trenutno jedno od Beogradskih naselja koje se najbrže razvija, i u njemu,zajedno sa okolnim mesnim zajednicama, trenutno živi preko 40.000 stanovnika. U naselju se nalazi Hram Svetog Velikomučenika kneza Lazara. Takođe, u Zemun Polju se nalazi i OŠ „Ilija Birčanin“, vrtić „Bubamara“, Institut za kukuruz „Zemun Polje“, FK „Institut“, Zdravstvena stanica „Kamendin“, pošta, benzinska stanica, kao i samoposluge iz lanca „Maksi“, „Idea“, „Aman“, itd. U naselju aktivno rade sekcije karate klubova „Junior“ i „Japan“, kao i aikido klub. Nedaleko od samog naselja nalazi se sportski aerodrom „13. maj“.

Linije GSP-a koje saobraćaju kroz Zemun Polje su:

704 (Zeleni Venac – Zemun Polje)

704 N (Trg Republike – Zeleni Venac – Nova Galenika – Zemun Polje)

707 (Zeleni Venac – Ugrinovački put – Zemun Polje)

708 (Novi Beograd /Blok 70A/ – Zemun Polje)

708 L (Zemun Polje – Pružni prelaz) – linija je funkcionisala tokom rekonstrukcije Kurirske ulice

709 (Zemun /N. Grad/ – Zemun Polje).

Kroz naselje prolazi i pruga Beograd – Novi Sad. Pored toga, y južnom delu naselja (udaljena oko 1,7km od centra) nalazi se železnička stanica „Zemun Polje“ koju koriste vozovi Beovoza i gradske železnice, BG Voz-a. U planu je izgradnja još jedne železničke stanice, koja će biti bliže samom centru naselja. Zvaće se „Kamendin“, i koristiće se za usluge BG Voz-a. Trebalo bi da bude puštena u rad tokom 2012. godine.

 

Pod-naselja

Školsko Dobro

Naselje se nalazi u južnom delu Zemun Polja i prostire se ka naselju Plavi Horizonti na istoku. Ovo naselje je relativno staro, ali je urbanizacijom vremenom pripojeno Zemun Polju i u njemu je urađena komunalna infrastruktura. Na istočnoj strani naselja nalazi se i trafostanica. Kroz naselje sabraćaju linije gradskog prevoza 708 (Zemun Polje /železnička stanica/ – Zemun /Bačka/), 709 (Zemun Polje /stajalište „Franje Krča“/ – Zemun /N. Grad/) i linija 708 L koja je funkcionisala tokom rekonstrukcije Kurirske ulice. Prodaja stan Zemun polje…

Kamendin 2

Ovo naselje je relativno mlado. Izgrađeno je 2009. godine i nalazi se u južnom delu Zemun Polja, tik uz prugu Beograd – Novi Sad. Ograničeno je ulicom „Brodarska“ na zapadu, ulicom „Anke Matić“ na istoku i ulicom „Dobrovoljnih vatrogasaca“ na severu, dok se na jugu prostire do same pruge. U naselju se nalazi nekoliko stambenih objekata u kojima su naseljene socijalno ugrožene porodice, kao i raseljene romske porodice. Izgradnja naselja i dalje traje, pa je tako predviđena izgradnja još nekoliko stambenih jedinica, od kojih je za neke već započeta izgradnja. Takođe je za 2012. godinu planirana izgradnja železničke stanice „Kamendin“, za koju je najavljeno da će biti završena do kraja godine i koja će se koristiti za potrebe gradske železnice BG Voz. Prodaja stan Zemun polje…

Property Features

  • Grejanje: TA
  • parking
  • polurenoviran
  • sprat: 1 od 2
  • stara gradnja
  • terase
  • trostrano orjentisan
  • Uknjizen