Prodaja Stan Zemun Vrtlarska, Donji grad, uknjizen, 60m2, izvornom stanju, dve terase, kvalitetna gradnja, centralno grejanje, podrum, dvostrano orjentisan, optimizacija sajtova…

Prodaja Stan Zemun Vrtlarska

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Donji grad

Ulica: Vrtlarska

Kvadratura:    60  m2

Struktura:  2.5

Sprat:   2   od:   3

Grejanje: CG

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta: izvorno stanje, uknjizen.

Dodatno:

Ktv, podrum, ostava u stanu, telefon, internet, interfon, parking, dve terase,

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan u Zemunu, Donji grad, Vrtlarska, kod Zemunskog parka, uknjizen (grejne 53m2, gradjeviske sa terasama 60m2). Dvostrano orjentisan (istok-zapad), zgrada zidana 1968. godine, kvalitetna gradnja i statika, funkcionalan stan, osvetljen, sa pogledom na drvece i park za decu. Stan je u izvornom stanju, podovi od lamelnog parketa koji je u dobrom stanju, spoljna stolarija je drvena ali moze da se reparira, ostava sa prirodnom ventilacijom. Na terasu se izlazi iz kuhinje i iz dnevne sobe. U blizini stana park za decu, vrtic, osnovna skola, Zemunski park, trgovinske radnje, Zemunska bolnica, posta, pijaca, gradski prevoz (15, 45, 81, 81L, 85), za automobile javni parking bez naplate.

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Zemun

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu. Presednik opštine Zemun je Gordana Pop-Lazić.

 

Centar Zemuna

Donji Grad zauzima centralni deo Zemuna na desnoj obali Dunava. Graniči se sa naseljima Gardoš na severu, Ćukovac i Muhar na severozapadu, Kalvarija na zapadu, Tošin Bunar na jugozapadu, Retenzija na jugu, dok se njegovo pod-naselje, Zemunski kej, nalazi uz samu obalu Dunava. Naselje zauzima površinu između ulica Njegoševe, Trga Branka Radičevića (Muhara), Cetinjske, Senjskog trga, Vrtlarske, 22. oktobra, Karađorđevog trga i Keja oslobođenja.

Property Features

 • Centralno grejanje
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • parking
 • podrum
 • stara gradnja
 • Struja
 • telefon
 • terasa
 • uknjizeno
 • Voda