Prodaja Stan Zemunske kapije novogradnja, Zemun, Gornji grad, ulica Sumadijiska, 47m2, 1.5, terasa, polunamesten, centralno grejanje, izrada web sajtova

Prodaja Stan Zemunske kapije novogradnja

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Gornji grad

Ulica: Sumadijiska

Kvadratura:  47  m2

Struktura:   1.5

Sprat:  1  od:  5

Grejanje:  CG

Tip objekta:  novogradnja iz 2023 g.

Opis objekta: zgrada ima odobrenje za gradnju i predato je za upotrebnu dozvolu.

Namestenost:   polunamesten

Dodatno:

Klima, ktv, lift, internet, interfon, parking, terasa.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan u Zemunskim kapijama, Gornji grad, Zemun, ulica Sumadijiska, 47m2, jednoiposoban, novogradnja, polunamesten, centralno grejanje po utrosku. Veoma konforan, ususkan, svetao, u zgradi video nadzor, video indetifikacija interfona, lift, ispred zgarde javni parking van zone plaćanja.

Po ceni od 136.000 evra ostaje ugradnja kuhinja sa belom tehnikom, ugradni orman u hodniku, ugaona garnitura, polica za televizor i ormani u kupatilu.

Moderna zgrada se nalazi u zoni novoizgradjenih uredjenih kompleksa, u okviru zgrade se nalazi igraliste za decu, a u blizini stana Gardos i centar Zemuna, dva obdanista, dve osnovne skole, Aroma market, crkva Svete Trojice, autobuska stanica. Sama zgrada je uradjena u skladu sa najnovijim gradjevinskim, tehnoloskim i energetskim standardima.

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Lokacija

Novi grad se nalazi u centralno-zapadnom delu Zemuna. Prostire se duž početne deonice auto-puta Beograd – Novi Sad, od pruge Beograd – Novi Sad na jugu gde se graniči sa naseljem Kolonija Zmaj, do Ugrinovačke ulice na severu, gde se graniči sa naseljem Zemun Bačka. Kroz naselje saobraćaju linije 15 (Zeleni Venac – Zemun Novi grad), 45 (Novi Beograd Blok 44 – Zemun Novi Grad), 78 (Banjica 2 – Zemun Novi grad), 709 (Plavi Horizonti – Zemun Novi grad) i 15N (Trg Republike – Zemun Novi grad). Na istoku se graniči sa naseljima Železnička Kolonija i Sutjeska (Zemun), dok se na zapadu proteže ka naseljima Altina i Plavi Horizonti. Sve dok se ova dva naselja nisu razvila, Novi grad je bio krajnje naseljeni deo Beograda u tom pravcu.

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Property Features

  • Centralno grejanje
  • gradska voda
  • interfon
  • kablovska
  • Kanalizacija
  • klima
  • Novogradnja
  • terasa
  • video nadzor