Prodaja Trosoban Stan Zemun, naselje Sava Kovacevic, ulica Dragana Rakica, 64m2 grejne + 10m2 terase, 2 terase, uknjizeno, u izvornom stanju, odrzavano, podrum, parking, optimizacija sajtova…

Prodaja Trosoban Stan Zemun

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Sava Kovacevica

Ulica: Dragana Rakica

Kvadratura:  64  m2

Struktura:   3.0

Sprat:   1   od:   4

Grejanje: CG

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta: izvorno stanje, uknjizen.

 

Dodatno:

Klima, ktv, lift, podrum, telefon, internet, parking, terasa.

 

Dodatni opis:

Prodaje se trosoban stan u Zemunu, naselje Sava Kovacevic, ulica Dragana Rakica, 64m2 grejne + 10m2 terase, uknjizeno, u izvornom stanju, kupatilo i gostinski toalet renovirani (zamenjene vodovodne instalacije pre 8 godina) odrzavan, dvostrano orjentisan, svetao, u blizini stana se nalazi park za decu, vrtic, osnovna skola, trgovinske radnje, maxi, pijaca, posta, gradski prevoz (15, 18, 45, 78, 81, 81L, 83, 85).

 

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%,

Kontakt: 061/650-14-77.

 

Karakteristike naselja

Sava Kovačević je stambeno naselje,

Ime je dobilo po Savi Kovačeviću, narodnom heroju iz Drugog svetskog rata. Zanimljivo je da u Beogradu postoji još jedno naselje koje nosi isto ime, a nalazi se u Krnjači, u opštini Palilula. Veoma miran deo Zemuna, koga krase veliki parkovi za decu, vrtić, osnovne skole, takozvana mala pijaca na kojoj ima raznovrsnog asortimana od suhomesnatog, voća i povrća, do odeće i obuće, Pošta, trgovinske radnje, veliki Maxi. U srcu naselja je Toplana, pa su svi stanovi u toj okolini veoma topli, zimi se možete komotno kretati u sorcu i majici, kao da je napolju leto.

Gradski prevoz je povezan sa svim delovima grada. Gsp linije su sledeće: 15 Zemun (Novi Grad) – Zeleni Venac, 18 Zemun (Bačka) – Medaković III, 78 Zemun (Novi Grad)

– Banjica, 45 Zemun (Novi Grad) – Novi Beograd (Blok 45), 81 i 81L Zemun (Altina) – Novi Beograd (Paviljoni), , 83 Zemun (Bačka) – Crveni Krst, 85 Borča – Banovo Brdo (preko Zemuna).

Ukoliko želite da prošetate, normalnim hodom vam je potrebno oko 15 min da siđete do centra Zemuna i Zemunskog keja koji se prostire na 4km uzduž reke Dunav.

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu.

Property Features

 • Centralno grejanje
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • parking
 • podum
 • stara gradnja
 • Struja
 • telefon
 • terasa
 • uknjizeno
 • Voda