Prodaja Zemljiste Surcin Aerodrom, povrsina 64 ari, njiva 2. klase, zemljiste u gradjevinskom podrucju, dozvoljena gradnja, uknjizen, izrada web sajtova

Prodaja Zemljiste Surcin Aerodrom

Lokacija: Beograd

Deo grada: Surcin

Mikrolokacija: Surcin

Povrsina:  64 ari

Ostalo plac: dozvoljena gradnja

Vrsta placa: njiva 2. klase, zemljiste u gradjevinskom podrucju

Opis objekta: uknjizen

 

Dodatni opis:

Planom detaljne regulacije ustanovljeno je da će dve izuzetno važne saobraćajnice biti izgrađene, jedna koja prolazi na pocetku parcele (ispod koje će prolaziti metro).

U komercijalnoj zoni planirani su komercijalni sadržaji višeg stepena atrakcije: veći trgovinski formati (hipermarketi, outlet i retail parkovi, tržni centri), hoteli, izložbeno-prodajni saloni, kongresno-poslovni centri, poslovni objekti i sl.

U privredno-komercijalnoj zoni planiran je širok dijapazon privrednih aktivnosti koje uključuju proizvodne pogone, robno-transportne centre, skladišta, trgovinske i distributivne komplekse, robne terminale, kompekse start-up kompanija, tech hubs, posebne vrste tržnih i uslužnih centara i slično

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%,

 

Opstina Surcin

se nalazi jugozapadno od Beograda i obuhvata površinu od 288 km2 . Sastoji se od sedam naselja (katastarsakih opština) u kojima prema popisu iz 2011. živi 42.012 stanovnika. Opština Surčin je najmlađa od ukupno 17 opština Grada Beograda. Granice opštine Surčin prema susednim opštinama Grada Beograda (Novi Beograd, Zemun i Čukarica), kao i prema opštinama Pećinci i Obrenovac, čine spoljašnje granice katastarskih opština Surčin, Dobanovci, Petrovčić, Progar, Boljevci i Jakovo. Poljoprivredno zemljište obuhvata teritoriju od dve trećine ukupne površine opštine (198,16 km2). Na teritoriji opštine Surčin, većinsko stanovništvo je srpske nacionalnosti dok su značajnije prisutni Slovaci, Romi i Hrvati.

Surčinska opština ima izuzetno povoljan saobraćajni položaj, što svakako predstavlja jedan od najvećih razvojnih potencijala opštine u budućnosti. Nalazi se na južnom obodu Panonske nizije uz reku Savu, kao plovnim putem koji omogućava vezu sa rekom Dunav kao evropskim koridorom 7. Drumski saobraćaj je određen drumskim koridorima (autoputevima) granica Hrvatske – Beograd (Dobanovci), i autoputa E-75 deonica Beograd – Niš. Najvažniji objekat saobraćajne i socio-ekonomske infrastrukture na teritoriji opštine je svakako međunarodni aerodrom „Nikola Tesla“.

Opština raspolaže

prirodnim lepotama, a glavni potencijal opštine čine reka Sava, sa svojim prirodnim lepotama kojom je moguća plovidba na celom potezu (46km), zatim javno zaštićeno prirodno dobro Bojčinska šuma kao izletište sa brojnim sadržajima ( rekreativne staze, jahanje, letnja pozornica, etno restoran) kao i manastir Fenek iz XV veka koji pripada grupi fruškogorskih manastira.Tu su šume ( Cerova greda, Gibavac, Crni lug, Zidine, Dobanovački zabran), lovišta (Zabran I Crni lug) kao i ribnjaci Bečmenska Bara I Živača. Pored nautičkog sela u Boljevcima nalazi se i Stajkova etno kuća, koja hronološki prikazuje dva I po veka suživota Srba i Slovaka na ovim prostorima. Gradskim saobraćajnim prevozom, linijama 601,604,605, I 610 možete doći na izlet u šumu Bojčin, sportski centar u Surčinu, pecati na Bečmenskoj bari, kupati se na Tarzan plaži u Progaru, klubu S u Jakovu, a prespavati u Nautičkom selu u Boljevcima.

Slava opštine je 24. Novembar dan Svetog Stefana Dečanskog čudotvorca.