Prodaje se poslovni objekat, Pancevo, uknjizeno, 879m2, plac 52 ara, infrastruktura, prilazni asfvaltni put, agregat, trafo stanica, ogradjen plac, dva ulaza za slepere, optimizacija sajtova…

Prodaje se poslovni objekat

Lokacija: Pancevo

Deo grada: Pancevo

Ulica: Naritak

Kvadratura:       879  m2

Grejanje:    Frigo

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta:  renoviran

Vrsta objekta:  proizvoljna hala

Spratnost:  spratna

¾ uknjizena    ¾ odmah useljiva

Povrsina placa:  52 ara

Dodatno:

frigo rashladni system, rashladne komore, parking, voda, struja, agregat, bunar za vodu, trafo stanica, dva ulaza za slepere.

 

Dodatni opis:

Prodaje se poslovni objekat od ukupno 879m2 i placem od 52 ara. Nalazi se na Novoseljanskom putu, 7 km od Panceva na magistralnom putu Pancevo-Vrsac. Objekat moze imati vise namena. Izvorno je bio inkubatorska stanica, pa je preuredjen u klanicu. Zaseban ulaz za radnike sa prostorijama za presvlacenje (muska i zenska svlacionica sa ormaricima i kupatilima), zaseban ulaz za prijem robe, i zaseban ulaz za klijente. Poseduje rashladne komore postavljene 2009. godine marke FRIGO, koje su radile par meseci. Ima svoju infrastrukturu (prilazni asfvaltni put 700m duzine, ogradjen plac sa dva ulaza za slepere, kucica za portire, trafo stanica, agregat i bunar za vodu).

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%

 

Pančevu

Grad Pančevo nalazi se na jugu AP Vojvodine, na ušću dve reke, Tamiša u Dunav, na nadmorskoj visini od 77m i centar je Južnobanatskog okruga. Četvrti je grad u Vojvodini po broju stanovnika i zauzima površinu od 757 kvadratnih kilometara, od čega je 83,5% poljoprivredno zemljište. Pored centralnog istoimenog naselja, obuhvata i 9 naseljenih mesta: Starčevo, Omoljicu, Banatski Brestovac, Ivanovo, Dolovo, Banatsko Novo Selo, Jabuku, Glogonj i Kačarevo.

Tu živi 123.414 stanovnika, prema popisu iz 2011. godine, od kojih je 79% srpske, a zatim po broju slede stanovnici makedonske pa rumunske nacionalnosti. Zbog toga što je Pančevo multietnička i multikonfesionalna sredina, u kojoj žive predstavnici 23 različite nacionalnosti, u službenoj upotrebi je šest jezika: srpski, mađarski, slovački, rumunski, rusinski i hrvatski.

Opšti podaci o poljoprivredi

Najrazvijenije grane poljoprivrede u Pančevu su: ratarstvo (kukuruz, pšenica, suncokret, šećerna repa, soja i uljana repica), stočarstvo (govedarstvo – na velikim farmama gaji se Holštajn frizijska rasa, svinjarstvo – rase Jorkšir i Švedski landras, ovčarstvo – tradicionalno se gaji rasa Cigaja i živinarstvo – matična jata, brojleri i konzumna jaja), povrtarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo i u poslednje vreme organska proizvodnja.

 

Video