Stan Novogradnja Zemun Novi grad, 58m2, 2.5, sprat 1 od 3, uknjizeno, parking mesto, terasa, grejanje na sopstveni kotao, veliki zasebni podrum, optimizacija sajtova

Stan Novogradnja Zemun Novi grad

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Novi grad

Ulica: Djordja Cutukovica

Kvadratura:     58   m2

Struktura:  2.5

Sprat:   1   od:   3

Grejanje: EG

Tip objekta: novogradnja

Opis objekta: uknjizen

 

Dodatno:

klima, ktv, podrum, telefon, internet, interfon, parking, terasa…

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan u Zemun, Novi grad, Djordja Cutukovica, 58m2, 2.5, adaptibilan u 3.0, grejanje na sopstveni kotao na struju koji se nalazi u stanu, veliki zaseban podrum sa prirodnom ventilacijom, obelezeno parking mesto u dvoristu zgrade koje pripada samo stanu, kvalitetna gradnja, u mirnom delu Zemuna, u blizini stana vrtic, trgovineske radnje,  gradski prevoz (15, 45, 78, 612).

 

Kontakt: 061/650-14-77,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%.

 

Lokacija

Novi grad se nalazi u centralno-zapadnom delu Zemuna. Prostire se duž početne deonice auto-puta Beograd – Novi Sad, od pruge Beograd – Novi Sad na jugu gde se graniči sa naseljem Kolonija Zmaj, do Ugrinovačke ulice na severu, gde se graniči sa naseljem Zemun Bačka. Kroz naselje saobraćaju linije 15 (Zeleni Venac – Zemun Novi grad), 45 (Novi Beograd Blok 44 – Zemun Novi Grad), 78 (Banjica 2 – Zemun Novi grad), 709 (Plavi Horizonti – Zemun Novi grad) i 15N (Trg Republike – Zemun Novi grad). Na istoku se graniči sa naseljima Železnička Kolonija i Sutjeska (Zemun), dok se na zapadu proteže ka naseljima Altina i Plavi Horizonti. Sve dok se ova dva naselja nisu razvila, Novi grad je bio krajnje naseljeni deo Beograda u tom pravcu.

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Property Features

  • Etazno grejanje
  • interfon
  • kablovska
  • Kanalizacija
  • klima
  • Novogradnja
  • parking
  • podrum
  • terasa
  • Uknjizen