Zemun Centar Cetinjska duplex, prodaja stana, NOVOGRADNJA, 67m2, odvojen spavaci blok, grejanje: norveski radijatori, uknjizeno, optimizacija sajtova…

Zemun Centar Cetinjska duplex

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Donji grad

Ulica: Cetinjska

Kvadratura:      67  m2

Struktura:  2.5

Sprat:  pr + 1

Grejanje: norveski radijatori

Tip objekta: NOVOGRADNJA

Opis objekta:

Renoviran, duplex, uknjizen, odmah useljiv

Dodatno:

Klima, ktv, telefon, internet, parking.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan u Zemunu, Donji grad, ulica Cetinjska, 67m2 grejne povrsine, u dva nivoa. Donji njivo se sastoji od dnevne sobe, kuhinje sa prirodnom ventilacijom, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, a Gornji deo dve spavace sobe. NOVOGRADNJA, na gornjem delu jedna soba nije zavrsena. Grejanje na norveske radijatore + klima. Ispred stana zajednicko dvoriste za sve stanare. U blizini se nalaze trgovinske radnje, pozoriste, pijaca, posta, setaliste Zemunski Kej, gradski prevoz (17, 45, 704N, 705, 706N, 73, 83, 84).

 

Kontakt: 061/650-14-77,

Više detalja na www.winnernekretnine.com,

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

 

Zemun

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu. Presednik opštine Zemun je Gordana Pop-Lazić.

 

Centar Zemuna

Donji Grad zauzima centralni deo Zemuna na desnoj obali Dunava. Graniči se sa naseljima Gardoš na severu, Ćukovac i Muhar na severozapadu, Kalvarija na zapadu, Tošin Bunar na jugozapadu, Retenzija na jugu, dok se njegovo pod-naselje, Zemunski kej, nalazi uz samu obalu Dunava. Naselje zauzima površinu između ulica Njegoševe, Trga Branka Radičevića (Muhara), Cetinjske, Senjskog trga, Vrtlarske, 22. oktobra, Karađorđevog trga i Keja oslobođenja.

Property Features

 • duplex
 • Grejanje: struja/norveski
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • Novogradnja
 • parking
 • Renovirano
 • Struja
 • telefon
 • Uknjizen
 • Voda

  Video