Zemun Sava Kovacevic Sava Burica, uknjizen, dvosoban, adaptibilan u dvoiposoban, centralno grejanje,

dve terase, podrum, zgrada sa video nadzorom, parking, park za decu ispred zgrade, pogled na Dunav …

Zemun Sava Kovacevic – Sava Burica

Lokacija: Beograd
Deo grada: Zemun
Mikrolokacija: Sava Kovacevic
Kvadratura: 61 m2
Struktura: 2.0
Sprat: 10 od: 11
Grejanje: CG
Tip objekta: stara gradnja
Opis objekta:
 izvorno stanje  uknjizen  odmah useljiv

Dodatno:
 klima  ktv  lift  podrum  telefon
 internet  interfon  parking  terasa

Dodatni opis:
Kupatilo renovirano i sa prirodnom ventilacijom, drvenarija u dobrom stanju, parket u odlicnom stanju, svetao, dvostrano orjentisan, adaptibilan u 2.5, dve terase, jedna zastakljena, zgrada sa videonadzorom, dva lifta, park za decu ispred zgrade, zgrada okruzena zelenilom, neometan pogled na Dunav iz stana, u neposrednoj blizini stana se nalazi vrtic, osnovna skola, trgovinske radnje, maxi, posta, pijaca, gradski provoz (15, 18, 45, 78, 81, 81L, 83, 85), odlicna povezanost sa svim delovima Beograda.

Kontakt: 061/650-14-77.
Beograd reg.br. 508,
Agencijska provizija 2%,

 

Naselje Sava Kovacevic

Stan se nalazi u centralnom delu Zemuna. Naselje se prostire između ulica Dragana Rakića (na severu), Save Kovačevića (na istoku), Prvomajske (na jugu) i Dragana Rakića (na zapadu). U naselju se nalaze i oblakoderi u Ohridskoj ulici. Graniči se sa naseljima Gornji Grad na severu, Sutjeska na zapadu i Kalvarija na jugu.

Karakteristike

Sava Kovačević je stambeno naselje, sa populacijom od 12.374 stanovnika po popisu iz 2002. godine. Blizu naselje nalazi se i toplana. Ime je dobilo po Savi Kovačeviću, narodnom heroju iz Drugog svetskog rata. Zanimljivo je da u Beogradu postoji još jedno naselje koje nosi isto ime, a nalazi se u Krnjači, u opštini Palilula.

Opština Zemun

Je gradska opština Grada Beograda na desnoj obali Dunava. Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 168.170 stanovnika.

Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1934, s prekidom od 1941. do 1944. godine. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vozdviženje Časnog Krsta — Krstovdan(koji se slavi 27. septembra). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu.

Bilo da ste u Zemunu prvi put ili da živite u njemu, njegovo staro jezgro čuva pregršt istorije po glavi stanovnika, kako se to često u nas kaže. Samo ako ima ko da Vam je otkrije. Nezaobilazna stanica: Gardoš, najstariji zemunski deo čuva i daleki neolit u sebi i ostake ugarske tvrđave iz 13. veka, i Milenijumsku kulu, poznatu kao kulu Sibinjanin Janka, tj. Janoša Hunjadija koji je u zemunskoj tvrđavi umro posle velike bitke za Beograd 1456.Karamatina kuća i zemunski kej gde se nekad nalazila ta luka, tu je i lagumska ulica, i zemunski lagumi koji su vrlo atraktivni, neki od zemunskih restorana, tu se nalazi i župska crkva, najstarija pravoslavna crkva u Beogradu, Nikolajevska crkva i još mnogo toga. Zemun Sava Kovacevic Sava Burica …

Property Features

  • grejanje: CG
  • odmah useljivo
  • parking
  • podrum
  • sprat 10 od 11
  • starogradnja
  • terasa
  • uknjizeno