Izdavanje Lokal Zemun Gornjogradska, naselje Sava Kovacevic, 24m2, mokri cvor, izlog, prazan, odmah useljiv, renoviran, grejanje na struju, optimizacija sajtova…

Izdavanje Lokal Zemun Gornjogradska

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Sava Kovacevic

Ulica: Gornjogradska

Kvadratura:   24 m2

Struktura:   1.0

Sprat:   PR           od:    1

Grejanje:  TA

Tip objekta:  stara gradnja

Opis objekta: renoviran, salonski

Namestenost:   prazan

Nacin placanja:  mesecno

Dodatno:

Ktv, odmah useljiv, depozit, telefon, internet, parking.

Dodatni opis:

Izdaje se poslovni prostor – lokal u Zemunu, naselje Sava Kovacevica, ulica Gornjogradska, renoviran, visina plafona 3 metara, sa izlogom i mogucnoscu postavljanja spoljne reklame, u sklopu lokala i mokri cvor. U blizini lokala se nalazi vise parkova za decu, vise vrtica, osnovna skola, stambene zgrade, gradski prevoz, posta, pijaca, banka Intesa, Maxi, Idea. Veoma prometna lokacija.

 

Kontakt: 0695001125

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa zakupac u iznosu od 50% od mesecne cene izdavanja.

 

Karakteristike naselja

Sava Kovačević je stambeno naselje,

Ime je dobilo po Savi Kovačeviću, narodnom heroju iz Drugog svetskog rata. Zanimljivo je da u Beogradu postoji još jedno naselje koje nosi isto ime, a nalazi se u Krnjači, u opštini Palilula. Veoma miran deo Zemuna, koga krase veliki parkovi za decu, vrtić, osnovne skole, takozvana mala pijaca na kojoj ima raznovrsnog asortimana od suhomesnatog, voća i povrća, do odeće i obuće, Pošta, trgovinske radnje, veliki Maxi. U srcu naselja je Toplana, pa su svi stanovi u toj okolini veoma topli, zimi se možete komotno kretati u sorcu i majici, kao da je napolju leto.

Gradski prevoz je povezan sa svim delovima grada. Gsp linije su sledeće: 15 Zemun (Novi Grad) – Zeleni Venac, 18 Zemun (Bačka) – Medaković III, 78 Zemun (Novi Grad)

– Banjica, 45 Zemun (Novi Grad) – Novi Beograd (Blok 45), 81 i 81L Zemun (Altina) – Novi Beograd (Paviljoni), , 83 Zemun (Bačka) – Crveni Krst, 85 Borča – Banovo Brdo (preko Zemuna).

Ukoliko želite da prošetate, normalnim hodom vam je potrebno oko 15 min da siđete do centra Zemuna i Zemunskog keja koji se prostire na 4km uzduž reke Dunav.

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu.

 

Property Features

  • kablovska
  • Kanalizacija
  • lokal u kuci
  • odmah useljiv
  • parking
  • stara gradnja
  • Struja
  • telefon
  • Voda