Pozovite: +38161-650-14-77

Novogradnja u Zemunu

Kupite stan, kucu, lokal, plac

Kupovine stana je važna životna odluka. KLIKNITE NA SLIKU za spisak stanova ili kuća koje imamo u ponudi i odlučite se za onu koja Vama najviše odgovara.

 

Novogradnja su zgrade koje su sagradjene u proteklih par godina, lepog su izgleda. Deluju veoma moderno. Bez sumnje zelja svakog kupca je da se useli u cist, sredjen i sto je najvaznije nov prostor, u koji nakon dolaska nece morati da brine o bilo kakvim dodatnim ulaganjima ili renoviranju. Kupovina stana u izgradnji, pored jeftinijeg kvadrata, opcije plaćanja na rate, nudi i opciju korigovanja prostora prema vasim potrebama, izmene broja soba i pomeranje zidova sto je, kada je objekat u zavrsnoj fazi to moguce samo o vašem trošku.
Po poslednjim izmenama zakona o gradjenju, svaki stambeni objekat mora da ima parking za automobile. Parking moze da bude garaza ispod sagradjenog objekta ili u dvoristu zgrade. Svaki novoizgradjeni objekat mora da poseduje izolaciju debljine 10cm, siroke hodnike, u slucaju da stambena jedinica poseduje vise od 4 sprata morace da poseduje i lift.

 

Novogradanja Zemun

Novogradnja u Zemun

 

Zasto stan u Novogradnji?

  • Kada govorimo o stanovima u novogradnji postoji veliki broj prednosti u odnosu na stanove u starijim zgradama. Najbitniji faktor su mesecne komunalije. Kod novoizgradjenih stambenih objekata su mesecni izdaci veoma mali, info stan bude nekoliko stotina dinara, grejanje moze da bude veoma jeftino i najbitnije je da se ne placa tokom cele godine, nego samo u trenucima kada ga koristite, sto znaci da mozete da imate kontrolu nad grejanjem i mogucnost stednje.
  • Drugi vid prednosti je taj sto su sve novogradnje izgradjene sa malim brojem spratova, i time zgrada ima manji broj stanova sto znaci i manji broj ljudi, i sa tim se povecava veca sloga izmedju stanara i ulazi ostaju cisti i dekorativno uredjeni.
  • Treci vid prednosti su taj sto stan u novogradnji mozete da kupite dok je zgrada u izgradnji, i tako mozete da konstruisete po svojim merama i zeljama, da li cete hteti da imate veliku dnevnu sobu, skromnu spavacu, ili skromno kupatilo a manju dnevnu sobu, ili da pregradite dnevnu na pola dobivsi dodatnu spavacu sobu, u nekim situacijama mozete da napravite i ostavu koja je nazalost u novoizgradjenim objektima izostavljena, a vema je korisna.
  • Cetvrti vid prednosti je ako Vam je ovo prvi put da kupujete stan, tacnije da u periodu od 01. jula 2016. godine niste imali neku nepokretnost u svom vlasnistvu mozete biti oslobodjeni poreza na prenos apsolutnih prava koji iznosi 2.5% od cene stana, ili ako je novoizgradjeni objekat izgradila firma koja je u sistemu PDV-a, onda imate pravo na povracaj PDV-a koji iznosi 10% od cene stana, a taj iznos nije uopste zanemarljiv, mozete naprimer upotrebiti u opremanje vaseg novog stana.

 

winner_nekretnine

Agencija za nekretnine WinnerNekretnine.

Želite da pogledate Video opis stana.

 

Pogledajte video preyentacija nekretnina.

Pogledajte video prezentacija nekretnina.

Pogledajte WinnerNekretnine YouTube kanal.

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.