Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/winner/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203
Postani agent - WinnerNekretnine
Pozovite: +38161-650-14-77

Postani agent

  • Prodaja nekretnina je uglavnom terenski posao, a svoju zanimljivost ima u tome što agenti upoznaju veliki broj novih ljudi i stiču mnogo novih prijateljstva. Rad se svodi na telefonsko zakazivanje gledanja nekretnina, kako bi se dogovorilo vreme gledanja nekretnine za koju je kupac zainteresovan. Razgledanje nekretnina se vrši u vreme kada prodavcu i kupcu odgovara.

    postani agent za nekretnine

    Ne moras da brineš ako nemaš radnog iskustva. Pružamo sva potrebna znanja, obuku i informacije, da postanete deo našeg profesionalnog tima, a na vama je samo da se potrudite i učinite nas ponosnim svojim poslovnim razvojem. Agenti nekretnina su u stvari posrednici izmedju prodavca i kupca, ili, stanodavaca i zakupaca…

    Njihov posao podrazumeva i zakazivanje sastanaka izmedju stranaka, zatim pokazivanje nekretnina za koje smatraju da bi se eventualno dopale klijentu. Agent je tu da, ukolike se klijentu dopadne nešto, pregovara o ceni iste nekretnine.

    Agenti za nekretnine trebali bi da budu komunikativne osobe, u odnosima sa klijentima nenametljivi, ali pouzdani i uverljivi.

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.