Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/winner/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203
O nama - Winner Nekretnine agencija za promet i izdavanje nekretnina
Pozovite: +38161-650-14-77

O nama

Agencija za promet i izdavanje nekretnina ,,WINNER NEKRETNINE”

O nama – Agencija za nekretnine ,,WINNER NEKRETNINE” osnovana je 24.12.2011. u Beogradu u Zemunu u ulici Sava Burica 8/67. U pocetku je to bilo malo preduzece, ali vremenom se prosirila kao privredno drustvo. izrada web sajtova

O nama Winner Nekretnine

Pruža usluge posredovanja u prometu i zakupu nekretninama (kupoprodaja stanova, kuca, vila, lokala, poslovnih zgrada, placeva). Posveceni smo pruzanju kompletne usluge zelja klijenata poslovima prometa. Kako bi zadovoljili svaku potrebu koju nasi klijenti imaju i ocekuju od nas. Nas tim se sastoji od agenata sa iskustvom preko 15 godina. Sa licencencama koji ce Vam rado izaci u susret za svaku vrstu zelja i pitanja. Upisana je u REGISTAR POSREDNIKA pod brojem 508.

Zasto bas mi?

Tu smo da Vam pomognemo ako kupujete ili prodajete ili želite da zakupite nekretninu. Da bi živeli u njoj ili u poslovne svrhe. Advokatska provera dokumentacije, pregovaranje, izrada kupoprodajnog predugovora i ugovora. Zakazivanje overe kod notara, promena podataka u javnim institucijama (EPS, Infostan, Poreska uprava).

Podržavamo Vas u svakom koraku

Ako kupujete, možemo poboljšati vaš proces pretraživanja pomažući Vam da otkrijete ono o čemu možda niste razmišljali. Pomoću naših alata, poznavanja kvaliteta nekretnina na tržistu, moći ćete da pronađete dom koji najbolje odgovara vašim potrebama. Konačno, uz poznavanje tržišta, lokacije, okoline, stručnosti u prometu nekretnina i pregovaračke veštine. Pomoći ćemo Vam da postignete najbolji mogući dogovor i rešite sve ključne detalje.

Naša filozofija kupovine i prodaje

Uvek težimo da budemo bolji, da učinimo više i da to podignemo na viši nivo. Stavili smo veliki naglasak na integritet i pružanje etičkih usluga ljudima. Nije nam provizija na prvom mestu. Želimo da ljudi budu zadovoljni i da znaju šta kupuju. Ako ste potpisali kupoprodajni ugovor, želimo da znate da ste za svoj dom dobili kvalitetnu nekretninu. Funkcionalnu, bez mana, sa 100% pravne sigurnosti. Stalo nam je do povezivanja sa svojim klijentima i razvijanje korektnog odnosa. Neki od naših klijenata su postali i dobri prijatelji sa kojima redovno održavamo kontakt. To je naš cilj za sve sa kojima radimo. Da sutra kada se sretnemo na ulici, možemo sa osmehom da Vam se javimo i popričamo. A vi sa ponosom da nas preporučujete svojim poznanicima, prijateljima, rođacima.

Zašto izabrati nas?

Za mnoge ljude nekretnine su njihova najvrednija imovina. Zato su tu naši licencirani agenti i advokati sa radnim iskustvom preko 20 godina samo u nekretninama koji imaju znanje. Radnu etiku, sigurnost i koji se povezuju sa Vama kako bismo ispunili sve vaše želje. U odabiru najbolje nekretnine kao vaš dom u kome ćete provoditi vreme sa svojim najmilijima.
Stalo nam je do povezivanja sa svojim klijentima i razvijanja odnosa tokom transakcije. Zaista želimo da naši klijenti budu maksimalno moguće zaštićeni u svakom aspektu, a posebno da znaju šta kupuju.

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.