Izdavanje Lokal Zemun, Centar, Sindjeliceva, ulaz sa ulice, jedna prostorija sa malim sankom i toaletom.

Izdavanje Lokal Zemun

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Centar

Ulica: Sindjeliceva

Kvadratura:  38  m2

Struktura:   1.0

Grejanje:  inverter klima

Tip objekta:  stara gradnja

Opis objekta: renovirano

Namestenost:  namesten

Nacin placanja:  mesecno

odmah useljiv,  depozit

 

Dodatno:

inverter klima, ktv, internet, parking

 

Dodatni opis:

Izdaje se Lokal u starom delu Zemuna, ulica Sindjeliceva, 38m2, jedna prostorija sa malim sankom i sa kupatilo, ulaz u lokal iz ulice, uradjena zvucna i termo izolacija . Sindjeliceva ulica je treca najprometnija turisticka ulica smestana u starom delu Zemuna.

 

Kontakt: 0695001125.

Beograd reg.br. 508,

Agencijska provizija 2%,

 

Zemun – Centar

Je naseljeno mesto u jugoistočnom delu Srema, na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine.

Prema popisu iz 2011. Zemun je imao 157.367 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 141.997 stanovnika, 2002. bilo je 145.751 stanovnika).

Geografija

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogrado

Ime Zemun

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemunice koje su masovno prisutne u vertikalnoj ivici obale Dunava.

Zemunski kej

Smešten na desnoj obali Dunava, u neposrednoj blizini ušća Save u Dunav, Zemun i njegova okolina u celini imaju obeležje nizije. Malo koja tačka prelazi visinu od 100 m nadmorske visine. Prostor zemunske opštine se sastoji od više elemenata reljefa, stepenasto poređanih: aluvijalne ravni Dunava, nešto više lesne terase, još višeg lesnog odseka i najviše lesne zaravni, koji u potpunosti utiču na njegov turistički razvoj.

Radi odbrane od visokih vodostaja reke od 1886. do 1889. godine izgrađena je obaloutvrda i početkom 90-tih godina XIX veka Kej postaje drugo šetalište Zemuna. Kasnije je nivo nasipa povišen i u posleratnom periodu uređivane su obala i zelene površine do nekadašnjeg hotela „Jugoslavija“, a izgradnjom Novog Beograda ona je spojena s levom obalom Save. Na suprotnoj strani Dunava je Banat, a u sredini je Veliko ratno ostrvo. Već nekoliko godina glavu atrakciju na zemunskom keju predstavljaju labudovi, koji su ovde pronašli mirno mesto za život, svakodnevno pozdravljajući posetioce ovog predivnog šetališta. Izdavanje Kuca Poslovni Prostor

Property Features

  • kablovska
  • Kanalizacija
  • klima
  • odmah useljivo
  • parking
  • Struja
  • Voda