Izdavanje Stan Meandri Zadrugarska, Zemun, jednosoban, 21m2, namesteno, u prizemlju, dvoriste ispred stana, depozit, parking u ulici, optimizacija sajtova…

Izdavanje Stan Meandri Zadrugarska

Lokacija:  Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Sava Kovacevic

Ulica: Zadrugarska

Kvadratura:  21  m2

Struktura:   1.0

Sprat:   PR    od:    1

Grejanje:  TA

Tip objekta:  stara gradnja

Opis objekta: izvorno stanje

Namestenost:   namesten

Nacin placanja: mesecno

Dodatno:

Ktv, odmah useljiv,  depozit obavezan, internet, parking, terasa, dvoriste.

 

Dodatni opis:

Izdaje se namesten stan u Zemunu, naselje Meadnri, ulica Zadrugarska, odmah useljiv, sa prelepim dvoristem ispred stana okruyeno zelenilom. U mirnoj ulici u kojoj ima parking za automobile i mesta za parkiranje. Stan je opremljen starijim stvarima u dobrom stanju. Mali troskovi mesecni, Internet i kablovsku uzima zakupac na svoje ime. U blizini stana park za decu, vrtic, osnovna skola, trgovinske radnje, gradski prevoz.

 

Kontakt: 0695001125

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa zakupac u iznosu od 50% od mesecne cene izdavanja.

 

Zemun

(mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština.
Zauzima površinu od 15.356 ha, na kojoj živi 152.950 stanovnika.

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemljani grad. Zemun, nekada zaseban grad, u sastavu beogradskih opština je od 1945. Godine 2004. od dela Opštine Zemun formirana je Opština Surčin.

Slava opštine Zemun je Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan (koji se slavi 40 dana posle Uskrsa). Kao dan opštine slavi se 5. novembar, datum kada je srpska vojska oslobodila Zemun u Prvom svetskom ratu.

 

Property Features

  • dvoriste
  • grejanje: struja/TA
  • Namesten
  • odmah useljiv
  • prizemlje
  • stara gradnja