Pozovite: +38161-650-14-77

Archives

Novogradnja su zgrade koje su sagradjene u proteklih par godina, lepog su izgleda…

NOVOGRADNJA

Kada govorimo o stanovima u novogradnji postoji veliki broj prednosti u odnosu na stanove u starijim zgradama. Najbitniji faktor su mesecne komunalije. Kod novoizgradjenih stambenih objekata su mesecni izdaci veoma mali, info stan bude nekoliko stotina dinara. Grejanje moze da bude veoma jeftino i najbitnije je da se ne placa tokom cele godine, nego samo u trenucima kada ga koristite, sto znaci da mozete da imate kontrolu nad grejanjem i mogucnost stednje.

Drugi vid prednosti je taj sto su sve novogradnje izgradjene sa malim brojem spratova, i time zgrada ima manji broj stanova sto znaci i manji broj ljudi, i sa tim se povecava veca sloga izmedju stanara i ulazi ostaju cisti i dekorativno uredjeni.

Treci vid prednosti su taj sto stan u novogradnji mozete da kupite dok je zgrada u izgradnji. I tako mozete da konstruisete po svojim merama i zeljama. Da li cete hteti da imate veliku dnevnu sobu, skromnu spavacu, ili skromno kupatilo a manju dnevnu sobu. Ili da pregradite dnevnu na pola dobivsi dodatnu spavacu sobu. U nekim situacijama mozete da napravite i ostavu koja je nazalost u novoizgradjenim objektima izostavljena, a vema je korisna.

No posts were found which match your search criteria.
Try broadening your search to find more results.

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.